Jenter med krutt i beina

Det begynner å bli grått og kaldt. Sesongen går mot hell, men hva er vel bedre da enn å se tilbake på en sommerdag med Fair Play kamp for Jenter10-gjengen vår?

Det begynner å bli grått og kaldt. Sesongen går mot hell, men hva er vel bedre da enn å se tilbake på en sommerdag med Fair Play kamp for Jenter10-gjengen vår?

Lørdag 1. juni møttes Nordre Fjell Rosa og Telavåg Jenter 10 til en fin Fair Play-kamp på Ågotnes. I forkant snakket vi med jentene på begge lag om hva det vil si å være gode lagspillere. Vi pratet om hvordan vi kan vise respekt for hverandre på laget, respekt for motspillerne og dommeren. Vi hadde også en kort prat med dommeren som skulle ha en av sine aller første kamper på Ågotnes kunstgress!

Før kampen hilste spillere, dommer og trenere på hverandre i beste Fair Play-ånd, og kort tid etter var kampen i gang. Representantene fra Fair Play-utvalget fikk se en meget velspilt kamp. Dette var jenter med krutt i beina som ikke var redde for å ta i et tak og gå inn i dueller! På sidelinjen heiet foreldre og andre kjente på jentene, og både hjemmelag og bortelag fikk veldig god støtte.

Kampverten på denne kampen kunne smile og si seg fornøyd med det som skjedde på og utenfor banen. Kampen endte med Telavåg-seier, men det så ikke ut til å legge en demper på stemningen i Nordre Fjell laget! Dette er nok jenter vi kommer til å se mye av i fremtiden!


HILSEN: Det er viktig med Fair Play-hilsen før kampen settes i gang. Og jentene tar dette med største selvfølgelighet.STEMNING: Det er ingenting å si på stemningen for de røde kjempene våre til tross for at Telavåg stakk av med seieren.
Hvilke fantastiske forbilder for Nordre Fjell-verdiene.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift