A-lag: OBOS vinterserie

A-laget er påmeldt OBOS Vinterserie som arrangeres av NFF Hordaland og Hordalandsfotball.

A-laget er påmeldt OBOS Vinterserie som arrangeres av NFF Hordaland og Hordalandsfotball.

OBOS Vinterserie 2019 arrangeres med innledende kamper i et puljespill, og deretter blir det cupspill mellom de lagene som har gått videre. Innledende runder spilles i uke 4, 6 og 7, mens sluttspill og finaler går av stabelen i uke 10, 12, 13 og 14.

Nordre Fjell har havnet i pulje sammen med Sædalen/Kringlebotn, Bønes og Valestrand Hjellvik.

Ikke alltid like lett å finne informasjon om de ulike lagene på internett, foruten om Valestrand som er svært ivrig på tastaturet. Valestrand Hjellvik rykket ned fra 4.divisjon 2018 etter å ha havnet på 10.plass. Resultatmessig hadde Valestrand en brukbar høst, og slo blant annet opprykkslaget Os. Valestrand har allerede sikret seg noen nye signeringer, og det ser ut til at laget fra Furubakken satser hardt i år også. Det store spørsmålet er jo som alltid: Blir storscorer Tonny Tysnes værende i år?

Bønes beholdt plassen i 5.divisjon med et nødskrik, og havnet 1 poeng over Fitjar som rykket ned. Bønes vant kun én kamp på høstsesongen og er nok revansjelystne i 2019. Bønes gjennomførte første treningsøkt 2019 allerede i november 2018, så vi satser på at Bønes har brent alt kruttet allerede før 2019. Jørgen Størksen ble nominert til årets spiller i 5.div avd. 03 i 2018 av BA, så dette kan være et navn det er verdt å merke seg. En typisk goalgetter meldes det fra den sørlige delen av Fyllingsdalen.

Sædalen/Kringlebotn havnet på 11.plass i 5.divisjon i 2018, og må ta den tunge veien ned i 6.divisjon. Ikke enkelt å oppdrive mye informasjon om laget, men kamprapporter fra fjoråret avslører at den evigunge Roar Fredriksen (blant annet tidligere Sogndal og Brann) fortsatt bidrar på banen. Sædalen har tidligere eksportert talenter til både Brann og Sogndal, så det gjøres riktige ting på østsiden av Nattlandsfjellet.

Foreløpig kampoppsett (med forbehold om endringer):
Sædalen/Kringlebotn - Nordre Fjell lørdag 26.januar kl 13:00
Nordre Fjell - Bønes lørdag 09.februar kl 13:00
Valestrand Hjellvik - Nordre Fjell lørdag 16.februar kl 13:00

Vi gleder oss og håper at så mange som mulig tar turen for å se A-laget i det som blir en spennende sesong.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift