A-lag: Fotballsesongen 2019 sparkes i gang

A-laget starter opp med både trening og cupspill.

A-laget starter opp med både trening og cupspill.

For å få i gang julekroppen blir årets første trening på Ågotnes kunstgress torsdag 03.januar. Vår trener, Frode Misje, og hans trenerteam vil presentere årets målsetning og mest sannsynlig trygle om at vi opprettholder høstens nivå og kvalitet. Man kan spekulere i at en forholdsvis dårlig vinter i 2018 (en del påvirket av avlyste treninger) gjorde at formtoppen først ankom på høstsesongen. Vi krysser fingrene for en god vinter med høyt treningsoppmøte.

Allerede lørdag 05.januar starter A-laget jakten på årets første trofé. Sportsklubben Viggo sin nyttårscup finner sted i Haukelandshallen, og Nordre Fjell stiller med ett lag. Dette er en cup som har eksistert siden 1991, og Nordre Fjell har gått seirende ut i både 2012, 2013 og 2014. Cupen har lag innen de tre klassene Senior herrer, Old girls og Veteran.

A-laget er også påmeldt OBOS Vinterserie hvor Sædalen/Kringlebotn, Bønes og Valestrand Hjellvik er motstandere. Mer informasjon kommer her.

I årets sesong vil A-laget oppdatere hjemmesiden oftere, men vi anbefaler dere å følge både Nordre Fjell Fotball og Nordre Fjell Fotball A-lag på Facebook.

Foto: Therese Kvalvåg

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift