Klarer vi publikumsrekord på Ågotnes på fredag?

Er det en dag du skal sette fredagstacoen til sides, glemme den nye episoden av Nytt på Nytt og ta turen til Ågotnes så er det AKKURAT denne fredagen. 18. oktober kl. 19.00. Da spilles det om opprykk til 4. divisjon! For en drøm!

Etter forrige bortekamp mot Baune ble det seier 3-1 og førstkommende fredag kan det bli avgjort om NF-kjempene klarer opprykk til 4. divisjon. Nymark gjester det grønne gresset som ligger nydelig på Sotras perle Ågotnes. Og vi har lyst til å gå for publikumsrekord.

Oppfordringen fra Frode Misje er klar:
"Du som var der sist og støttet oss mot Åsane 3. Tusen takk! Håper du kjem tilbake på fredag, og ta med deg EN til, så blir vi dobbelt så mange. det betyr så mye for gutta!"
Så ta på deg vanntette klær, ha paraplyen klar og solbrillene i lommen. Du møter gjerne alt av vær, men herrene våre er skikkelig klar for ett heftig hjemmepublikum som kan gi styrke og energi.

Kle deg i rødt fra topp til tå og vær der på fredag. Vi kommer! Kommer du? Og du? Ta med deg kompisene og se denne kampen før dere finner plassen i sofaen. Ingenting er bedre enn livet på Ågotnes når Tarek banker inn et mål, eller når "Mini" setter inn en forrykende takling på midtbanen og demrer for alle forsøk på oppspill. Eller når Yngve synger "Hold for meg da". BLI MED!

PS: Hør Hordalandsfotballens Fotballpodkast - Episode 13 med Frode Misje trener for A-laget vårt som en oppladning til kamp på fredag (der du hører podkaster - itunes, spotify eller podbean).

Greier vi 200 stk? Vi hadde 100 stykker mot Telavåg tidlig i høst. Nå er det enda viktigere å stille! Mighty NF!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift