Underholdning med mye mål

Lørdag 14. september spilte G13 kamp mot Smørås 3. Dette ble en svært bra 9`er kamp med masse spent publikum. Som Fair Play kamp kom også Fair Play Utvalget.

Fair play utvalget hadde en prat med begge lagene før kampen hvor fokuset var på Fair Play. Guttene hadde mye kunnskap og kom med eksempel på hva det betyr å være fair med medspillere, motstandere, dommer og trenere. Begge lagene mente at det var viktig å snakke hverandre opp og ville ha fokus på det i kampen.

Selve kampen var en underholdende kamp med mange mål og spenning helt til slutt. Det var Smørås 3 som kom best i gang med to mål ved Kyrre og Linus, før Josue og Kian scorte for Nordre Fjell. Stillingen var 2-2 til pause. Nordre Fjell kom best i gang i andre omgang med mål av Kian. Men Smørås 3 kom tilbake og scorte ved Adrian. Kampen vippet en stund, og det var Smørås 3 ved Adrian som trakk det lengste «strået» med det avgjørende målet kort tid før kampslutt slik at resultatet ble 3-4 til Smørås 3.

Etter kampen samlet vi begge lagene i en sirkel for å høre hvordan kampen hadde gått. Begge lag mente at de hadde vært gode på å gjøre hverandre gode på laget sitt. Vi spurte Smørås om det var greit å komme til Ågotnes å spille kamp og det var de klar på at det var. Vi spurte Nordre Fjell om det var kjekt å få besøk av Smørås 3 og det var det stort sett – de likte ikke å tape, men ellers var det et godt lag å spille mot. Dagens dommer Kristoffer Wolff var de enig om hadde gjort en god jobb, og han fikk applaus fra spillerne.

Vi vil takke for en flott kamp og ønsker begge lag lykke til videre i sesongen!

For FPU

Aina og Annlaug©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift