Rett fra eksamen til Fair Play kamp

Så er det Jenter 17 som skal i vinden mot Loddefjord for å spille Fair Play kamp på Ågotnes.

FAIR PLAY KAMP - J17 2 div avd 2 Nordre Fjell/ Skjergard mot Loddefjord 1
Torsdag 6 juni kl 20 på Ågotnes kunstgress

Det var en flott J17-gjeng vi møtte til Fair play kamp på Ågotnes. Noen av spillerne kom rett fra eksamen på skolen slik at oppladingen til kampen var litt annerledes enn ellers. Kunnskapen om Fair play hadde de, der Loddefjord kanskje hadde litt mer ord på det.

Loddefjord ville sette ekstra fokus på dette å snakke hverandre opp i kampen og ros hverandre. Når en har gjort noe galt eks bommet med en pasning så vet en det best selv, slik at da trenger en oppmuntring og støtte for å tørre å prøve igjen – altså skape trygghet innad i laget. Spillerne i Nordre Fjell ønsket å ha som mål å vise tommelen opp til hverandre når en forsøkte på ting – lykkes eller ikke, men at en prøvde og gjorde så godt en kunne. Og de ville og sette ekstra fokus på å ta en "High Five" ved innbytte.

Gjennomførte mål i en jevn kamp
Kampen var en veldig god J17 kamp. Loddefjord gikk opp til 0-2 tidlig i 1. omgang ved Jamileh Elsafadi og Sigrid Vikne Sandvik, der Nordre Fjell reduserte ved Leah Ågotnes til 1-2 rett før pausen. Slik at når Nordre Fjell ved Vår Blomvågnes Strandtun utlignet til 2-2 tidlig i andre omgang låg kampen å vippet en god stund. Men det var Loddefjord som trakk det lengste strådet og Jamileh Elsafadi skåra vinnermålet 2-3 når det var ca 5 min igjen av kampen. Jentene på begge lag var fornøyd med innsatsen sin, og var enig med oss at de hadde klarte å gjennomføre målene sine under kampen. I såg både tommel opp og haive five og hørte positive tilbakemeldinger.

Dommeren Adrian Ellefsen Taranger gjorde en god jobb, jentene var fornøyd med jobben han gjorde og han fikk applaus etter kampen. Det var en fin ramme rundt kampen, kampvert som gjorde en god jobb og åpen kiosk.

Vi vil takke lagene for en flott opplevelse og ønske de lykke til videre i sesongen og håper at i ser jentene igjen på fotballbanen i mange år.

Vennlig hilsen
Fair play utvalget i Nordre Fjell Fotball©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift