Målrik Fair Play kamp

Ny Fair Play kamp på Ågotnes, og denne gangen var det Gutter 16 som skulle i ilden.

Denne gangen var den kampen mellom Nordre Fjell og Smørås G16 som ble valgt til fair play kamp. Kampen gikk av stabelen torsdag 30.mai, på selveste himmelspretten. Med en fridag i kroppen, skulle forholdene ligge til rette for en kamp mellom to uthvilte og kvikke lag.

I forkant at kampen hadde vi i fair play utvalget en liten prat med lagene. Vi pratet om språkbruk, om oppførsel på banen både overfor med- og motspillere, og dommer. Smørås kunne fortelle at de hadde et stort fokus på fair play, og at dette jevnlig var tema for prat i garderobe og på feltet. Smørås hadde også et tydelig fokus hvordan de skulle oppføre seg på banen.

Gir alt
Kampen startet tøft, og det var tydelig at lagene var villige til gi alt i duellene, men dagens dommer Espen Edvardsen hadde god kontroll på de 22 ivrige spillerne. Nordre fjell tok tidlig ledelsen ved Andreas Dale. Utover i kampen ble det tydelig at hjemmelaget hadde god kontroll på gjestene fra byen. På en sur og kjølig maikveld, varmet det å se mye bra spill på banen. Da dommeren hadde blåst i fløyta for siste gang denne kvelden, hadde publikum fått servert 11 skoringer til de rødkledde og null til bortelaget. Blant disse hadde vi fått sett både scoring på direkte frispark og corner skrudd i nota.

Etter kampslutt hadde vi en kort oppsummeringsprat med begge lag. Spillerne var fornøyd med dommeren, lagene var fornøyd med egen oppførsel og Smørås kunne si seg fornøyd med besøket på Ågotnes, til tross for tap.

Tusen takk til foreldregruppa til NF som hadde bakt boller til spillerne:-)

Mål for NF:

Lasse 1
Andreas 3
Daniel Fosse 1
Tideman 2
Habi 3
Said 1

Fair play utvalget
Tine, Annlaug og Aina


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift