Månedens Fair Play kamp

I 2019 skal Nordre Fjell Fotball ha ekstra fokus på Fair Play, og hver måned trekkes en hjemmekamp i serien som Fair Play kamp. FØRST UT er Gutter 11 mot Olsvik for mai.

Tirsdag 7 mai 2019 – Ågotnes kunstgress

Fair play utvalget til Nordre Fjell ønsker å sette fokus på Fair play i 2019. Det blir gjort ved at vi trekker ut en hjemmekamp i serien for alle Nordre Fjell lagene i 2019. I mai ble det gutter 11 Nordre Fjell Rød som var først ute og kampen gikk mot Olsvik P. League.

Vi hadde en prat med hvert av lagene før kampstart i garderoben. Spillere på begge lagene kunne mye om Fair play – at en skal være fair med medspillere, mot motstandere, dommer og trenerne og kunne gi eksempel hva det betyr. Fokuset for kampen var å rose medspillere ute på banen og la dommeren dømme kampen.

Det var en spennende kamp å se på, mange gode enkeltprestasjoner, gode samspill, mange målsjanser, gode redninger av keeper. Det ble mange mål og sluttresultatet ble 7 – 3 til Olsvik P. League.

Målscorere
Olsvik: Christian, Christoffer, Filip, Odin
Nordre Fjell Fotball: Simon, Lukas, Tobias

Det var Victor Ågotnes som dømte kampen, en klubbdommer som har lyst å ta kretsdommerkurs. Han gjorde en god jobb og fikk applaus etter kampen fra spillerne. Rammen var gode rundt kampen, kampvert, åpen kiosk, kaffi til tilskuerne, og guttene tok fair play hilsen før og etter kampen.


Vi vil takke for en flott opplevelse og ønske begge lagene lykke til videre i sesongen.
For Fair play utvalget – Tine og Annlaug©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift