A-lag: Tap i årets første seriekamp

A-laget gikk på tap i årets første seriekamp mot Telavåg.

Foto: Janne Monsen

Lørdag 06.april møtte vi Telavåg til dyst på Telavåg gress. Det var uttrykt bekymring for gresskamp i ukene i forkant grunnet været, men Telavåg har gjort en god innsats med banen frem til kampen. Naturgresset var selvsagt en utfordring for NF spillere som er godt vant med en strøken filt på Ågotnes.

Første omgang var relativt jevnspilt, og spillet bar tydelig preg på at det var April. Telavåg hadde de største sjansene i første omgang, og fikk hull på byllen ette halvtimen. 1-0 til pause i favør Telavåg.

Andre omgang startet mye bedre for NF sin del, og vi holdt ballen bedre i laget. Telavåg ble presset bakover i banen, men vi klarer ikke å utligne. Så skjer det som absolutt ikke skal skje. På en corner header en Telavåg spiller ballen kontant i nettet. 2-0 er et faktum.

Vi forsøker å legge om taktikken for å få flere mann i boks, men får heller ikke uttelling her. Telavåg får mange kontringer, og de produserer noen svære sjanser mot slutten.

Telavåg vinner 2-0 i seriepremieren.

Nå satser vi på en god treningsuke og en solfylt påske før vi skal angripe Askøy FK på Ågotnes kunstgress tirsdag 23.april. Vi håper så mange som mulig tar turen.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift