A-lag: Vi nærmer oss seriestart

A-laget har spilt en del treningskamper, flere signeringer er på vei og seriestart er kun 5 uker unna.

Vi har akkurat tredd inn i den første vårmåneden, og seriestarten er faktisk kun 5 uker unna. Så hva har vi gjort fra januar og frem til nå? Vi skulle gjerne fått trent mer og spilt flere treningskamper, men frosten har gjort kunstgresset uspillbart i lengre perioder. Frem til i dag har vi spilt fire treningskamper, deriblant deltakelse i OBOS Vinterserie.

Som du kanskje har lest tidligere havnet vi i pulje med Sædalen, Bønes og Valestrand. Vi har bare spilt én av disse kampene, selv om samtlige skulle vært ferdigspilt for lengst. Kampen mot Sædalen ble avlyst på grunn av kulde, Bønes klarte ikke å stille lag to ganger (så her fikk vi 3 poeng), mens kampen mot Valestrand endte 2-2. Vi satser på at det blir videre spill i kampen om årets andre pokal (årets første ble hentet hjem i Viggos Nyttårscup). Siden Bønes ikke stilte opp fikk vi ordnet kamp mot Loddefjord G19, hvor vi vant 9-0.
På mindre enn en uke møtte vi Sotra 2 to ganger. Vi tapte 2-1 på hjemmebane og vant 5-2 på bortebane. Helt tydelig at Sotra 2 blir et lag å regne med også i år.

Vinterperioden i norsk fotball brukes jo flittig til å lokke, trygle, lure og overtale spillere til å signere for klubber – og hos oss er det ingen unntak. Som flere av dere kanskje har lagt merke til har det vært en del nye navn i startoppstillingen i treningskampene, og i den kommende tiden blir den ene stjernen etter den andre presentert både her og på Facebook. Vi håper og tror at dette vil styrke en allerede sterk tropp, og vil tro at Frode "Gaffer" Misje vil kunne få et luksusproblem utover sesongen.

Det gjenstår noen treningskamper før sesongen sparkes i gang på Telavåg Stadion lørdag 06.april, men vi gleder oss allerede til denne dagen. Det finnes vel ingen bedre måte å starte sesongen på? Lokaloppgjør. Telavåg. Naturgress. April. Nydelig.
Følg med videre!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift