EKSTRAORDINÆRT Årsmøte

Vi fikk dessverre ikke valgt fult styre på kveldens Årsmøte i Nordre Fjell Fotball. Derfor blir det Ekstraordinært Årsmøte for å få på plass de siste medlemmene. Mandag 11. mars kl. 20.00 i Ågotneshallen. Kjenner du noen som vil bidra? Ta kontakt med valgkomiteen.

Valgkomiteen i en klubb skal finne gode kandidater for verv i klubbens styre. I år har det vært mange gode kandidater, men det er en travel hverdag og vi har ikke lykkes å få tak i nye styremedlemmer. Komiteen og styret håper at flere har lyst til å bidra til en god fotballhverdag for våre barn.

Deltakelse i klubbens roller gir utrolig mye godt tilbake til både deg selv og klubben i vårt hjerte. Det er en god følelse å bidra til å bygge klubbens styrke, og ikke minst er det godt å gi gode oppvekstvilkår til alle de barn og ungdommene som er med i Nordre Fjell Fotball. Føler du at du kunne bidratt litt? Ja, ta kontakt med oss. Nordre Fjell spanderer lederkurs, og ønsker svært gjerne å bidra til at din kunnskap kommer godt med i klubben.

Velkommen inn i fotballfamilien! For det er nettopp det vi er. En gjeng fotballgalinger som liker å bli kjent med andre. Vi liker å se egne barn spille fotball. Vi elsker å se vår egen klubb gjøre det bra. Tenk å være så heldig å få bidra til dette! Vi er sammen om gode fotballopplevelser - både for voksne så vel som barn og unge.

Har du spørsmål? Lurer du på om du faktisk kan bidra? Eller kanskje har du tips om noen som kunne tenke seg å være med? Ta kontakt med Terje Landro: 98252225 eller Aina Kolstad: 91362837.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift