Medlemskontingenten og medlemsapp

Medlemskontingenten kommer. Den er viktig for forsikring av ditt barn, den er viktig for at lagene skal få nok utstyr, og den er viktig for at lag kan reise på cup. Ta kontakt på mail om du har spørsmål: fotball@nordrefjell.no.

Nå sender vi ut faktura igjen, og det er et krav til medlemmer i klubben at man betaler medlemskontingenten. Du er med å sørge for at klubben får kjøpt inn utstyr, at vi kan være med på cuper, og VIKTIGST AV ALT? Du som utøver er forsikret dersom uhellet er ute enten i kamp eller på trening. For alle henvendelser eller spørsmål knyttet til betaling ta kontakt på fotball@nordrefjell.no.

Når regningen blir fakturert vil den ligge i appen. Så dersom du ikke finne fakturaen på epost kan det være lurt å laste ned appen. Trykk på glemt passord, legg inn eposten din og du får epost med oppskrift på hvordan du går frem. Har du spørsmål rundt appen ta kontakt med webansvarlig Therese på web@nordrefjell.no.


Og sist men ikke minst, den sendes også ut på epost. Avsender er meldinger@spoortz.no, men om du har spørsmål og svarer på mailen kommer den til fotball@nordrefjell.no. Ligger den ikke i innboksen? Sjekk også søppelkassen for sikkerhetsskyld. Finner du den ikke så laster du ned appen.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift