Medlemskontingent... Igjen...

Last ned Spoortz appen og betal kontingenten direkte i appen.

Nå sender vi ut faktura igjen, og det er et krav til medlemmer i klubben at man betaler medlemskontingenten. Du er med å sørge for at lagene i klubben får riktig utstyr, at vi kan være med på cuper, og VIKTIGST AV ALT? Du som utøver er forsikret dersom uhellet er ute enten i kamp eller på trening. For alle henvendelser eller spørsmål knyttet til betaling ta kontakt på fotball@nordrefjell.no.

Medlemskontingenten sendes ut via vipps, og havner på listen over betalinger. Her står det Spoortz AS. Vil du se regningen trykker du på "Vis regning". Vil du bare betale med en gang trykker du Godkjenn og pengene trekkes fra konto, og blir registrert på deg som medlem i løpet av kort tid.I tillegg vil den ligge i Spoortz-appen samme øyeblikk som den blir fakturert. Dersom du ikke finner betalingen på Vipps eller på epost kan det være lurt å laste ned appen. Trykk på glemt passord og du får epost med oppskrift på hvordan du går frem. Har du spørsmål rundt appen ta kontakt med webansvarlig Therese på web@nordrefjell.no.

Og sist men ikke minst, den sendes også ut på epost. Avsender er meldinger@spoortz.no, men om du har spørsmål og svarer på mailen kommer den til fotball@nordrefjell.no. Ligger den ikke i innboksen? Sjekk også søppelkassen for sikkerhetsskyld.

Aktivitetskalender

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift