Velkommen førsteklassinger

ENDELIG! Endelig er det din tur til å spille fotball. Og vi gleder oss til å ta i mot deg med åpne armer her i Nordre Fjell Fotball. Mer informasjon om oppstart finner du i saken.

Vi har et fint anlegg på Ågotnes og starter opp med fotballtrening for barn som er begynt på skolen i år.

FØRSTE DAG FOR TRENING VIL VÆRE:
ONSDAG 12. september KL. 17:00-18:00 på Ågotnes Kunstgress.
Meld deg inn i klubben, og du vil få mail når din innmelding er godkjent. Bruk deretter din telefon for å laste ned Spoortz appen som er et verktøy for bruk i treningshverdagen. Her bruker du innloggingsinformasjonen som du får i godkjenningsmailen fra klubben.

Appen til APPLE
Appen til ANDROID

Med mange nok jenter starter vi eget jentelag. I løpet av høsten vil det arrangeres turneringsdager og -helger, i tillegg til ca. fem treninger på Ågotnes fra kl. 17.00 (mer informasjon om hvilke dager kommer). Så starter vi for fullt i januar. Alle hjemmekamper vil spilles på Ågotnes Kunstgress. Kontingent vil ikke bli sendt ut før etter nyttår, men meld spilleren inn snarest.

Det er viktig for Nordre Fjell Fotball å få foreldre med når vi starter opp nye lag. Vi er avhengig av foreldre som vil være trenere, lagledere, foreldrekontakter og ikke minst være med å heie på laget. Klubben gir kurs til de som vil være med å drive laget.

Husk også å følge oss på Facebook for masse gøye saker!

VELKOMMEN TIL KLUBBEN!
Sportslig hilsen
Nordre Fjell Fotball
Kontaktperson: Terje Landro, 982 52 225

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift