Dommerne våre er i gang!

Fysikken i norsk fotball blir bedre og bedre, også for dommerne. Les om hva Viktor og Emil, dommere fra Nordre Fjell gikk gjennom like før høstsesongen startet for fult.

Viktor og Emil tar utfordringer på strak arm. Begge to har vært rekrutteringsdommere i bare seks måneder, men har allerede gjort seg bemerket hos flere.

Før høstsesongen startet for fult tok disse to gutta turen hele veien fra Ågotnes til Leikvang for å prøve seg på fysisk test. For alle som dømmer i 5. divisjon og opp til Eliteserien er det krav om gjennomført fysisk test for å dømme på de aktuelle nivåene. I 4. divisjon herrer er kravet 6 spurter på 40 meter, under 6,2 sekunder hver gang. I tillegg er det en lengre løpetest etterpå hvor man skal løpe 75 meter på 15 sekunder og gå 25 meter på 20 sekunder - dette skal gjennomføres 40 ganger. Dette tilsvarer 10 runder på en løpebane, og 4 kilometer til sammen.

Disse to guttene? De gjennomførte med glans og kan stolt se tilbake på en godt gjennomført økt. Og vi gleder oss til å se hvilken fremtid som venter for disse dommerspirene fra Ågotnes. Med et glis fra øre til øre har de nå bevist at de har stålkondisjon og er klare for høstens kamper!

Lykke til Viktor og Emil! Vi er stolt av dere!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift