Ny seier i lokalderby

Med høy tenning og ekstremt temperament var det lite som kunne stoppe våre røde herrer fra å hente hjem en ny seier til Ågotnes i det intense lokaloppgjøret mot Nest-Sotra 2.

Det tar en god stund i første omgang før vi setter preg på kampen. Det blir mye spill på midtbanen uten at det fører noen sted. Høye skuldre, stress og høyt tempo gjør at ingen av lagene helt tar kontroll på spillet.

Første sjansen
Men kvarteret er spilt og Magnus Hiim får en fin mulighet etter å ha fått ballen fra midtbanen. Han fyrer av en kanonkule, men den går nok i stang og returnerer i beina til Joachim Husevåg som heller ikke lykkes å sette den i nettet. Resten av første omgang er preget av sultne Nordre Fjell spillere som jager og jakter en scoring, men som ikke helt lykkes. Vi går til pause på stillingen 0-0.

Endelig nettkjenning
Så starter vi andre omgang med god kontroll og press på gutta fra Skålvik. Det blir en del halvsjanser som Hiim når han får ballen feilvendt. Vender seg fint, men får ikke nettkjenning. Så er det spilt 68 minutter og vi får et kast. Kastet går til Øyvind Opheim Rise som legger inn foran mål. Der står Stein-Erik Strømsnes godt plassert. Får kontroll på ball og setter den iskaldt til side for keeperen. Vi leder 1-0.

Nytt mål
Og det tar ikke lange tiden før vi presser oss gjennom forsvaret nok en gang. Ballen kommer fra midten, inn til Hiim som chipper ballen rett over sisteskansen i forsvaret, finner Sindre Lie som ikke tviler på hva han skal gjøre. Stillingen er 2-0 ved 70 minutter. Men nå sovner vi litt, og vi slipper Nest gjennom på noen få sjanser. Dette straffer seg når de får headet inn en redusering på spilte 77 minutter.

På overtid
Det har nå gått opp for de røde herrene at ingenting kommer gratis, og de kjemper seg tilbake og tar på nytt kontroll. På overtid vinner kaptein Erik "Mini" Jacobsen ballen i duell. Finner veien frem til Remi Vindenes som får stå alene foran mål og setter dermed ballen enkelt i mål, og gir det endelige resultatet 3-1. Det blir seier til våre menn, etter en kamp med høyt temperament og en del stressede feil.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift