Ta et standpunk #TackleHomophobia

Til tross for at regnbueflagget ble klippet ned fra flaggstangen bare noen uker etter at det ble heist, så er Nordre Fjell stolt forkjemper for at alle har en plass i fotballen. Og på lørdag skal vi bevise at kjærlighet vet ingen grenser.

Leder i fotballgruppen, Oddvar Monslaup er skuffet, men fast bestemt på at dette er en viktig sak:
- Dette viser bare at det er ekstremt viktig at vi fortsetter å snakke om dette, at vi jobber med det for å vise at alle har en plass hos oss, sier Monslaup.

Vær med!
Det viktigste man kan gjøre nå er å bli med å ta et standpunkt og stille i Pride-paraden på lørdag:
- Da ønsker vi at så mange som mulig stiller i Nordre Fjell klær og viser at vi tar i mot alle som ønsker å drive med fotball, forteller Monslaup.

30 år
Regnbueflagget symboliserer felleskap og friheten til selv å definere sin identitet, kjærlighet og seksualitet. Flagget er over 30 år og blitt et symbol for rettighetene og frigjøringskampen for LHBT-personer verden over (ref. Ung.no).

Jobber kontinuerlig
Og klubben gir seg ikke med å jobbe for å gjøre det lettere for alle å drive med idrett. Fair Play Utvalget jobber kontinuerlig med homofili og homohets, og kommer til å ha fokus på det til en hver tid i tillegg til de andre fokusområdene som Fair Play Utvalget jobber med.

 

I BT er det blitt skrevet en kjempeflott artikkel om arbeidet som blir gjort trykk på bildet for å komme til saken:

Og vi blir selvsagt å finne i paraden som går av stabelen på lørdag i Bergen Pride. Bli med du også, og trykk på bildet for å komme til arrangementet på Facebook:

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift