Bli med på Bergen Pride!

Bergen Pride er den nest største Pride Festivalen i Norge. Regnbuedagene i Bergen feirer forskjellene mellom oss, og at kjærlighet kjenner ingen grenser. I år inviterer Brann og NFF Hordaland alle klubber til å gå sammen i paraden og støtte budskapet om at kjærlighet er grenseløs!

Vær med å vise din støtte til Nordre Fjell Fotball, NFF Hordaland, Brann og absolutt hele fotballfamilien i Norge og i verden. Regnbuedagene starter lørdag 2. juni og kan friste med 70 ulike arrangement i løpet av uken. Og høyest troner Bergen Pride Paraden som går lørdag 9. juni kl. 14.00.

I paraden ønsker vi at en gruppe med Nordre Fjell-medlemmer tar på seg drakt/genser/t-skjorte med vår logo og sprader sammen med flere tusener av andre mennesker som ønsker å vise at fotballfamilien skal være et fristed for alle og inkludere deg uansett hvem du elsker! Dersom du tar med deg hele laget send en mail til Tove Iren Vindenes hos NFF Hordaland på tove.iren.vindenes@fotball.no og informer at dere kommer til å stille. Og alle møter ved Skur 7 ved Seilskipet Statsraad Lehmkuhl senest kl. 13.00.

Mer informasjon om hva du må gjøre for å bli med finner du ved å melde deg på Branns Facebook-arrangement: Gå med Brann i Paraden! Vil du lese mer om hva Regnbuedagene handler om? Trykk deg inn på hjemmesidene til Regnbuedagene 2018.

Ender du opp med å gå send gjerne bilder fra arrangementet til webansvarlig Therese på: web@nordrefjell.no. Vi ser frem til å se flotte bilder og stort engasjement!


Ta et standpunkt med oss! #Tacklehomophobia

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift