Ny kontingentrunde for fotball

Vi har nå sendt ut en ny runde med kontingenter. Sjekk epost og vipps for å sjekke om du har fått noe. Husk å sjekke søppelkassen også!

Nå er det på nytt sendt ut kontingenter gjennom vårt faktureringsverktøy fra Spoortz AS. Vi trenger absolutt alt av inntekter, og vi klarer ikke å dekke alle kostnadene våre dersom du ikke betaler for medlemsskapet for barnet ditt, eller for deg selv. På Vipps vil det komme opp at regningen blir betalt til Spoortz, og det er firmaet som leverer faktureringsverktøyet vårt.

Kontingenten for 2018 dekker forsikringen din dersom du blir skadet i løpet av sesongen. I tillegg er det slik at alt koster penger; fotballer, vester, flasker, treningsutstyr, dommere til kampene og mye mye mer. Får vi ikke inn pengene vil ikke vi kunne investere i din fremtid som fotballspiller eller drive klubben på den måten vi ønsker.

HAR DU IKKE FÅTT REGNING? Ta kontakt med oss i styret på fotball@nordrefjell.no og vi ordner det. Har du behov for å dele opp regningen? Ikke fortvil, om du henvender deg til oss har vi mulighet til å hjelpe deg med å dele opp regningen. Men vi må få beskjed.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift