April og sesongstart

Mai banker på døren og lover grønne trær og lysere dager. Men før vi åpner opp og slipper den inn kan vi se tilbake på en flott start på årets fotballsesong. Les saken for en kort oppsummering.

Hvilken april måned det har vært. Med flere seire enn tap og 108 mål totalt på alle lagene fra 13 år og opp til herrene i 5. divisjon, kan vi klappe oss på skulderen og være fornøyd med starten på sesongen. Gutter 14 har virkelig imponert med to kamper med tosiftret seier sammen med Jenter 15 som også imponerte når de vant 8-1 mot Loddefjord.

Åpningsdagen
Hvert år feirer vi fotballen med en dag dedikert til barnefotballen og gjør stor stas på barnelagene med internkamper, stand for sponsorer som SR-Bank og utstyrsleverandøren vår Macron i tillegg til stand for lagbilder. Kiosken er alltid åpen og vi tilbyr kaker, frukt og kaffe for den voksne. Dette er virkelig blitt en fantastisk familiedag hvor både tanter og onkler, bestemødre og -fedre sammen med hele familien får se barna nyte fotball fra morgen til ettermiddag. Og det hele avsluttes med en kamp fra ungdoms- eller senioravdelingen. I år fikk Gutter 14 vise seg frem.

Gutter 14s sesongpremiere
To dresskledde herrer kommer gående resolutt over grusen. Trenerne Ingvar og Ørjan har kledd seg for anledningen. Inne i garderoben hører du sus fra spillernes forventninger. De gjør seg klare for prikken over i'en, avslutningen på åpningsdagen. Gutter 14 skal spille sin første seriekamp for sesongen.

Ingen nåde
Heltente gutter entrer det grønne gresset. Allerede fra startskuddet går er det ingen nåde å høste hos våre røde kjemper. De viser seg fra sin beste side i solskinnet. Først i forsvar, så til midten før ballen kommer fra kanten av 16 meter og foran mål. Og vi setter det første målet bak motstandernes keeper.

Fyrverkeri
Deretter følger ett fyrverkeri av en Gutter 14 kamp. Guttene imponerte med godt spill når midtbanen alltid er bevegelig og lette å finne. Videre kommer ballen ut på kant og blir lagt inn i boksen. Når disse gutta er forran mål er det lite å gjøre. Til pause står det 4-1.

Aldri kjedelig
Ut fra garderoben kommer 16 girede ungdommer. Klare for å kapre andre omgang. Det blir en skikkelig fotballfest. Foran 30 tilskuere er det aldri et kjedelig øyeblikk. Fine kombinasjoner blant midtbanen, og styrke i bakerste ledd og i tillegg iskalde avslutninger på topp så ender kampen med en solid 11 måls seier og Nordsiden Askøy må se seg slått på stillingen 14-5 når dommer blåser av etter siste spilleminutt.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift