Fotballkontingenten er rett rundt hjørnet

Nå er det den tiden av året. Serien starter i april og klubben skal dekke forsikringer og sørge for at alle som vil kan spille fotball i Nordre Fjell.

Som i fjor sendes denne ut ved hjelp av faktureringsverktøyet som Spoortz AS leverer. Det vil si at selv om du betaler inn til oss så går den gjennom en tredjepart og ikke direkte til Nordre Fjell Fotball. Derfor vil det komme opp Spoortz AS som mottaker av kontingenten.

I tillegg til utsending av kontingenten for 2018 vil noen oppleve at det kommer purring fra 2017. Noen kommer på mail, og noen kan også ha fått på Vipps. Dette er fordi det mangler en del innbetalinger. Og klubben trenger alle de kronene de kan få, for å kunne tilby gode nok oppvekstvilkår til våre medlemmer. Ønsker du hjelp med å dele opp betalingen, eller søke om subsidiering kan dette gjøres til fotball@nordrefjell.no.

Kontingenten skal dekke forsikringer, den skal dekke utstyr til alle lagene, dommerregninger for alle kamper i løpet av året og andre utgifter som følger med ved å drive klubb. Derfor er det utrolig viktig at dette blir fulgt opp. Snakker du med noen som ikke har mottatt regning? Anbefal en tur inn på nettsiden for å få informasjonen man trenger, eller ta kontakt med treneren på laget.

Har du ikke mottatt kontingentene ta kontakt med klubben på fotball@nordrefjell.no. Da kan vi endre epost og telefonnummer og rette opp i medlemsregisteret. Husk også og dobbeltsjekke at den ikke ligger i søppelkurven.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift