EKSTRAORDINÆRT ÅRSMØTE

Dagens årsmøte for Nordre Fjell Fotball ble avsluttet uten at klubben har nytt styre på plass for sesongen 2018. Vi håper at du vil stille og være med å bestemme fremtiden til klubben.

Dagens årsmøte står uten nye styremedlem for 2018 på plass. Derfor må Styret kalle inn til Ekstraordinært årsmøte mandag 19. mars kl. 18.00 i Ågotneshallen. Møtet vil nok ikke vare i lengre tid enn en time. Her er det viktig at du som er stemmeberettiget stiller og er med på å skape Nordre Fjell Fotball. Sakene vil være Godkjenning av revidert regnskap og valg av nye styremedlem.

Ønsker du å være med i styret? Har du et ønske om å bli med i fotballfamilien Nordre Fjell? Ja, da er vi ikke vanskelig å be. Terje Landro 982 52 225 og Odd Valvatne 916 33 039 tar i mot kandidater, og håper at du ønsker å ta kontakt.

Du må ikke være Zlatan, og du trenger heller ikke være daglig leder i Statoil for å kunne være med. Det er utrolig kjekt å ta del i arbeidet i styret, og alle innslag og forslag blir mottatt med stor glede og entusiasme. Alle som sitter i styret i dag er mennesker som elsker fotball eller elsker å bidra til det store fellesskapet. Alle får jobbe med det som de kan. Og det er absolutt ingen forventninger annet enn at du gir av deg selv. Vi er ALLE frivillige i dette spillet og gamet som vi kaller fotball.

"Vi kan alle være enige i at gleden ved å se junior score mål eller gleden ved å se sitt barn mestre en innsidepasning er den beste følelsen i verden. Som medlem i styret blir alle Nordre Fjell medlemmene litt dine, og prestasjonen til alle i klubben gjør deg sprekkeferdig av stolthet. Jeg føler meg som en viktig del av det store fellesskapet, og som oftest er det flere herlige kjente fjes som hilser på meg både på Ågotnes og ellers i området. For meg er det trist å se at vi ikke har nytt styre etter dagens årsmøte. Og jeg håper at noen syns at mine ord vil inspirere noen til å være med. Du må ikke kunne alt, og du trenger ikke være redd for å mislykkes. Her blir alle tatt i mot med åpne armer - Håpefull hilsen Therese Kvalvåg, styremedlem, webansvarlig og dommeransvarlig".

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift