Bli med på vinnerlaget

Ønsker du å være med å skape fremtidens utøvere, fremtidens kollega eller fremtidens menneske? Vi ønsker å høre fra deg som ønsker å bidra med en rolle i klubben. Ta kontakt med Terje Landro eller Odd Valvatne.

2017 var et fantastisk år for fotballen i Nordre Fjell. Og vi ønsker at 2018 skal bli minst like godt, og kanskje litt bedre. Er du en som kan være med på utviklingen? Har du lyst til å bidra til at våre utøvere får et godt møte med idretten? Noen av våre styremedlemmer har valgt å gi seg for å fokusere på andre deler av fotballen, og vi trenger derfor nye styremedlem.

5. mars arrangeres Nordre Fjell Fotball årsmøte og vi ønsker at nettopp DU skal være med i gruppen. Vi har møte en gang i måneden, og det er en fin arena for gode diskusjoner, og vi jobber for å nå målene som vi setter oss. Dette er en kjekk og imøtekommende gjeng som åpner armene for dem som ønsker å bidra.

Vi ønsker absolutt alle velkommen, og du trenger absolutt ikke være Zlatan, eller ha trent lag i eliteserien for å kunne være med. Vi ønsker deg med et hjerte for barn, ungdom og voksnes trivsel og utvikling. Vi ønsker deg som kanskje har jobbet med økonomi, som har jobbet med barn eller kanskje til og med markedsføring. Men mest av alt er ønsket om å lykkes og evnen til å jobbe for å oppnå mål en stor forutsetning for å lykkes i en av våre klubbroller.

Vi har stor tro på at DU kan føle deg hjemme sammen med oss, og med på laget som hele tiden jobber for å gi de beste sportslige muligheter til dem som ønsker det!
Om du ikke ønsker å bli med i styret men vil bidra i andre rolle, ta likevel kontakt.

Ta kontakt med Odd Valvatne 916 33 039 eller Terje Landro 982 52 225 ? Nordre Fjell Fotballs valgkomite.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift