Prisvinnende Fair Play Utvalg

Ikke alle kan smykke seg med et like dyktig Fair Play Utvalg som oss. Og dette har NFF bestemt seg for å hedre. Nordre Fjell Fotball ble kåret til Årets Fair Play Klubb 2017. Hvilken bragd! Les mer om deres prisvinnende arbeid.

Hvert år kårer NFF årets Fair Play-klubb i hver krets. 2017 ble Nordre Fjell Fotball sitt år, og det kan vi takke en fantastisk gjeng i vårt Fair Play-utvalg. Prisen blir delt ut på NFF Hordalands Ledermøte 2018 på fredag 16. mars. For å ta i mot prisen reiser vi mannsterke til møtet med Åse Samuelsson, Aina Kolstad, Oddvar Monslaup og Terje Landro.

Gjennom året arrangerte de samlinger for ungdomsfotballen og seniorfotballen med stor suksess og godt oppmøte. Tema for samlingene var dommerhets, homohets og mobbing. Her ble det snakket mye om hvordan vi håndterer dette både på og utenfor banen.

I tillegg har de jobbet kontinuerlig med klubbens verdier og visjon. De samlet 80 ungdommer i ulik alder som fikk være med å bestemme hvordan de ønsker å ha det i vår klubb. En svært vellykket samling som kom frem til fire enkle men gode verdier: Vennskap, Samhold Trygghet og Glede. Samlingen har NFF Hordaland skrevet noen ord om, og du kan lese mer om den her. Fair Play-utvalget vårt har også jobbet med saker som kommer opp jevnt utover sesongen. Og følger opp det som rører seg i klubben.

Så vil vi også rette en stor takk til alle trenerne som følger opp arbeidet som ungdommene selv ønsker at vi skal rette oss etter. Uten alle trenerne som støtter opp under arbeidet til utvalget ville det bitt vanskeligere å jobbe med nye tema og sikre at klubben bidrar positivt til alle medlemmene. Og så må vi også gratulere alle spillerne våre, alle spillere som passer på hverandre og respekterer alle sidene av sporten. Og til slutt til alle foreldre som stiller opp og hjelper rundt kamp, men også til alle de som heier frem utøverne våre.

Vi gratulerer Fair Play utvalget spesielt med sin prisverdige jobb, og gleder oss til enda flere, og like gode samlinger i tiden som kommer. GRATULERER til Åse, Annlaug, Inger Anita og Aina! Dere er gull verdt og legger et godt grunnlag for Gode Fotballopplevelser.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift