Samhold, gode prestasjoner og moro

Ta en liten pust i bakken, og les om hvordan Jenter 14 har tatt i mot 2017 med åpne armer. Før du aner er vi på plass med fotballhverdagen i 2018.

Det er ikke mange dagene igjen til jul. Og de aller fleste har tatt juleferie. Derfor mener vi en liten oppsummering fra Jenter 14 sin sesong kan gjøre ventetiden til snøen smelter og maten er spist litt mindre. For plutselig er vårsesongen tilbake, og alle er klare for å innta gresset igjen. Så ta en fem minutters pause fra julegaveshopping, og matlaging og les Catos flotte ord om jentene sin sesong.

"I vårsesongen møtte vi kjente lag fra tidligere sesonger, og på tabellen havnet vi akkurat over midten. Litt rusten har vi vært, og med Maren og Karo ute med skade så har vi fått frem andre spillere. Frem til Norway Cup var vi 18 spillere i gruppen, og etter sommerens eventyr var det noen jenter som valgte å bytte klubb eller å slutte helt med fotball.

Norway Cup ble ingen resultatmessig suksess, men på det sosiale ble det scoret mange mål i tillegg til at Maren endelig ble spilleklar igjen. Jentene fremstår mer som en samlet gruppe hvor det er plass til alle som vil være med. Årets snakkis ble jentene fra Pyongyang som storspilte gjennom hele turneringen og vant finalen også. Her fikk Marie, Stine og Stine sine "5 minutes of fame" med intervju av VG ved medaljeutdelingen.

Etter sommeren har vi arbeidet med å finne en formasjon som passer oss bra, og dette har bært frukter utover høstsesongen.Utrolig artig gruppe med jevne motstandere hvor vi har reist til Øystese og Voss, fått besøk av Osterøy og Fitjar utenom de lokale lagene i Bergensområdet. Ubeseiret i høst gav oss en herlig 3. plass på tabellen, små marginer kunne gjort jentene til serievinner. Puljevinner Osterøy tapte kun mot oss og 2.plassen var bare 3 mål unna. Vi hadde 4 seire og 5 uavgjorte kamper hvorav vi hadde fortjent å vinne flere av dem, men fotballen er rund.

I gruppen har vi snakket mye om samhold og mobbing, og vi har deltatt på flere felles arrangementer som omhandler disse temaene. Det er en god gruppe som kommer på treningsfeltet og på tampen av sesongen har Karo kommet igjen på treningsfeltet klar for forsiktig spill. Vi håper hun blir kampklar igjen til treningskamper i vinter. Det har vært godt oppmøte på treningene og flere ganger har vi spilt mot G13 og G14 med mye prestisje bpå spill både hos jentene og guttene.

Det har vært mye skrik og latter med mye moro på banen, og et mer samspilt lag enn noen gang.

Vi gleder oss til neste år."

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift