Nye jenter i klubben

Det er alltid spennende med nye årskull, og i år er intet unntak. Våre nye jentespillere tok Sotra Innecup med storm og ga alt de hadde.

Sotra Innecup ble arrangert i Sotra Fotballhall som en sesongavslutning for flere årskull. Våre 6-åringer ble påmeldt og fikk spille sine første kamper etter høstens første treninger. Her stilte foreldre som trenere og ledere, og bidrog til at våre nye fotballspillere fikk prøve seg. Les Terjes oppsummering av jentenes prestasjoner:

"​Vi fikk heldigvis et jentelag med på innecupen for klubbens nye 6 åringer. Til tross for at de bare var tre jenter så ga de jernet gjennom fire kamper på 20 minutt hver. Første kamp mot Os ble tøff resultatmessig, men jentene våre scoret 1 mål. ​Noen taktiske vrier før neste kamp gjorde underverker resultatmessig, og det ble seier 9-8 over Skjergard. Det fortsatte også i en ny kamp mot et nytt  Skjergard lag, der våre jenter lagde 13 mål. ​I siste kamp mot ett nytt Os lag begynte det å tære på kreftene, men til tross for tap lagde de 7 nye mål. Os jentene har nok trent noen flere ganger enn våre jenter. Nå håper Martine, Jenny og Julie at de kan få flere lagvenninner når treningene starter opp igjen etter nyttår. 3er-fotball for denne årsklassen er en flott måte å starte med fotball på. Fortjente pokaler ble med jentene hjem."

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift