Bli en del av teamet i 2018

Vi trenger alltid nye trenere i klubben, og for sesongen 2018 ønsker vi flere trenere både på jente- og guttesiden. I saken finner du dato for trenerkurs.

Nordre Fjell Fotball ønsker å styrke satsningen på våre ungdomslag i 2018. Dette gjelder både gutte- og jentesiden. Både ferske og erfarne trenere er velkommen.

Vi ønsker å gi spillerne våre bedre oppfølging på hver trening, samtidig som man kan være en del av et trenerteam som kan nyte godt av hverandres ulike kompetanse. Det viktigste er at ungdommen får utvikle både fotballferdighetene sine og sine menneskelige kvaliteter – være en venn utenfor banen. Sportsplanen ligger til grunn for alt arbeidet i klubben, og Fair Play er en viktig byggekloss i verdiarbeidet for å utvikle spillernes egenskaper som personer. Hospitering mellom årsklassene skal skje i ordnede former, og vi legger opp til aktiv differensiering på treningene slik at alle får gode muligheter til utvikling.

Alle treningene er på Ågotnes Kunstgress, og alle hjemmekamper spilles også her. Vi har lag i de fleste årsklassene i ungdomsfotballen, og vil ha flest mulig spillere med lengst mulig.

FØRSTE TRENERKURS:
​Lørdag 13/1, tirsdag 16/1 og torsdag 18/1.

Dette er for de som ønsker et grunnleggende kurs for barnefotballen, og det klubben ønsker er et minimum av det som skal til for å være trener hos oss. Det er et intensivt kurs med totalt 16 timer fordelt på de dagene, med teori og praksis på banen. Gratis for alle våre medlemmer. Bindende påmelding før nyttår gjøres til Terje Landro.

Det kommer flere muligheter utover vinteren, men man kan også melde seg på kurs i regi av kretsen.
Vil du lese litt mer om kurset kan du trykke deg inn på NFF Hordalands kurskatalog for å finne ut hvilke kurs som tilbys, og hva kursene inneholder.

Om du er interessert, eller kjenner andre som virkelig burde prøve seg så kan du kontakte Sportslig Utvalg i klubben. Vi ønsker også flere trenere i barnefotballen, om man føler det er et bedre sted å starte.

Leder: Terje Landro 98252225
Ungdom: Ingvar Lunden 97429069
Ungdom : Tom Andreas Grønn-Jensen 93258178
Jenter: Cato Foldnes 95209759
​Barn: Torbjørn Hoem 91718884

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift