Gutter 14 vant serien

Hvilken prestasjon av våre Gutter 14. De er blitt seriemestre og sølvvinnere. Les trener Toms oppsummering av sesongen, og ta del i feiringen av laget.

Foto: Arkivfoto fra Norway Cup 2017

"Fantastisk, magisk, strålende og så utrolig fortjent. Gutter 14 har i sesongen 2017 vært ett lag, men spilt kamper på to ulike arenaer. I seriesammenheng har vi hatt ett 11'er lag og ett 9'er lag. Sesongen har sett under ett vært fantastisk for begge lag. 9'er hadde en litt trå vårsesong med litt «stang ut» i jevne kamper, men høstsesongen har vært et eventyr. Vi ender til slutt opp som nr 2, kun slått av Halsnøy som har vært eneste 7'er lag i puljen. Vi avgjør siste kampen 5-6 i ett tett oppgjør borte mot Stanghelle og sikrer med det 2.plassen.

Spenningen for 11'er laget i 2.div har vært til å ta og føle på helt frem til kampslutt torsdag kveld! Det har stått mellom tre lag i vår, og vi har ledet serien helt frem til nest siste serierunde. Da snek både Austevoll og Varegg seg forbi oss, og det skulle vise seg at siste serierunde ble en skikkelig thriller! Vi møtte Løv-Ham hjemme og måtte vinne. Samtidig var vi avhengige av at Austevoll og Varegg som spilte mot hverandre ikke klarte mer enn uavgjort! Vi slår Løv-Ham 7-2, men det er nesten litt surrealistisk da resultatet fra Austevoll og Varegg tikker inn rett etter vår egen kamplsutt!

Det ender 3-3 på Austevoll og Nordre Fjell G14 er SERIEMESTRE. Laget spilte i vårsesongen 3. div og rykker opp på bedre målforskjell enn Vestsiden etter å ha vært ubeseiret! Så vinner vi også 2. div på første forsøk. Status er ett tap, en uavgjort og seks seire En fantastisk sesong som nå gir en bonus med sluttspill! Der skal vi bare kose oss."

Vi ønsker guttene lykke til med sluttspill, og gratulerer spillerne med en rå prestasjon både i vår og i høst.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift