Verdier, tidsklemmen og veien videre

Lørdag arrangerte NFF Hordaland lederkurs del 1 for Nordre Fjells medlemmer. De ti oppmøtte har alle viktige roller i klubben, enten som trener, sportslig utvalg, Fair Play ansvarlige og styremedlem. Sammen gikk de løs på verdiarbeidet i klubben.

Bilde: Bakerst fra venstre, Rita Helleseth - NFF Hordaland, Oddvar Monslaup, Tom Grønn-Jensen, Annlaug Trellevik, Inger Anita Skogen og Anniken Schimmer Hoff - NFF Hordaland. Fremme fra venstre: Cato Foldnes, Terje Landro, Rune Lilletvedt Toft og Aina Kolstad. Ikke på bilde, men med på kurset: Steffen Berland og Therese Kvalvåg.

Høsten 2017 har Nordre Fjell Fotball fått nye verdier; Trygghet, Glede, Vennskap og Samhold. I løpet av samlingen på lørdag ble de ti oppmøtte utfordret på hvordan klubbhverdagen kan bli lettere, mer effektiv og tryggere, og hvordan vi skal implementere kvalitetsklubb-prinsippene i tiden fremover.

Rita Helleseth, leder for lederkomiteen i NFF Hordaland er ikke i tvil om at det bare er fordeler ved å delta på disse kursene:
- Er du med på lederkursene blir du kjent med fotballen på en helt annen måte. Du ser det som ligger bak - organisasjonen, reglement og retningslinjer, forteller Rita.
Kurset arrangeres vanligvis i regi av kretsen med andre deltakere, men dette er et godt prosjekt å ha hjemme i klubben:
- Det treffer deg, gir motivasjon og engasjement når vi jobber med konkrete problemstillinger som gjelder for Nordre Fjell, forklarer Rita.

Inspirasjon til veien videre
En av de viktigste temaene som ble tatt opp er mangelen på tid. Og hvordan vi skal kunne inspirere flere frivillige til å ta del. Og det handler om å få flere med, fordele oppgaver bedre, slik at man ikke brennes opp.
- Jeg vil absolutt utnytte ressursene rundt meg som trener bedre, forteller Cato Foldnes, medlem i Sportslig Utvalg.
Han forteller også at dette er et kurs som gir mye god informasjon og inspirasjon til veien videre:
- Det beste med kurset er at vi er så mange som får samme informasjon, og det er en flott møtearena for nye innspill til veien videre, forklarer Cato.

Vil ha flere med
Også trener for G14 og medlem av Sportslig Utvalg, Tom Grønn-Jensen var tilstede, og han sier seg enig med Cato.
- Jeg anbefaler flere trenere å være med på kurset, ikke bare ledere! Her er det masse å lære, påpeker Tom.
Og Cato stemmer i:
- Det skaper en følelse av felleskap når flere kommer sammen og er med på samme kurs.
Da stiller man likt med inntrykk og læring, sier Cato.

Har du lyst til å bidra i klubben? Har du lyst til å ta dommerkurs, trenerkurs eller lederkurs? Ta kontakt med oss på fotball@nordrefjell.no og vi kan sammen finne det du kan bidra med. Bli med å skape det Nordre Fjell som vi alle elsker.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift