Vartet opp med nydelig fotball

Tirsdag kveld spilte Senior1 kamp hjemme på Ågotnes. Det ble sjanserikt og underholdende for tilskuerne som ville holde varmen når knotten forsvant.

Det er tirsdag og herrene våre tar i mot gjestene fra Nymark. Med tirsdagens oppgjør har de to lagene møttes tre ganger der våre røde kjemper har vunnet et av de oppgjørene.

Starter best
Og det er absolutt Nordre Fjell som starter best. Når Nymark er over midten blir de stoppet av de røde herrene før de blir farlige. Og når omgangen er halvspilt sendes en lang ball i retning Ruben på topp. Han får lagt inn, ballen ender i beina på Steffen som spiller gjennom til Aleksander rett ved buen av 16meter. Aleksander tar sjansen han får, og setter ballen iskaldt til side for keeper.

Frem og tilbake
NF-herrene fortsetter å presse opp i banen. Ruben får ballen i beina rett forran mål, men klarer ikke helt å stokke seg. Gir ballen i retur til Vegard som skal lade kanonen. Men keeper står i veien og plukker den. Og det virker som Nymark ikke vil gi seg helt. Etter 43 minutter får de svartkledde gjestene komme gjennom forsvaret og får redusert. Steffen får kort tid etter muligheten til å sette 2-1, men får ikke presset ballen ned og sender den over mål like før dommer blåser av til pause.

Hard start
Når kampen starter igjen ligger det røde mannskap bakpå, og Nymark utnytter at vi ikke følger helt med. Etter 52 minutter får Nymark en mulighet og setter ballen i nettet. Men dette skremmer ikke våre herrer. Bare to minutter etter sendes en lang ball i retning av Remi, og han kan virkelig løpe. Han henter den enkelt inn, kommer seg forbi Nymarks forsvarer og setter den enkelt til side for keeper. Det står nå 2-2.

David briljerer
På stillingen 2-2 kommer Nymark litt mer med i kampen. De produserer noen farlige sjanser, men keeper David nekter å gi opp. Når kvarteret er spilt redder han først et skudd, og mens han ligger nede prøver Nymark igjen, men David viser helte-reflekser og slenger ut en arm. Herrene får seg en støkk, men kjemper med nebb og klør for et viktig poeng hjemme mot byherrene. Våre røde kjemper produserer flere glitrende sjanser; løp på kant, helvolley forran mål, og samtidig holder de gjestene i sjakk matt. NF-herrene varter opp med underholdende fotball helt til dommer blåser av.

Kampfakta 29.08.2017
Nordre Fjell Senior 1 - Nymark 2-2
Mål:
1-0 etter 22 min: Aleksander Misje, NF
1-1 etter 43 min: Nymark
1-2 etter 52 min: Nymark
2-2 etter 54 min: Remi Strønen Vindenes, NF
Gule kort:
67 min: Nymark
85 min: Vegard André Pile, NF
88 min: Nymark

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift