Ny og forbedret

Med flere idretter på plass, bedre oppmøte og strålende sol gjorde årets Ågotnesdag til en suksess. Flere hakk bedre enn da den første gang ble arrangert i fjor.

Nordre Fjells andre Ågotnesdag gikk av stabelen på lørdag. Været ble strålende og både barn og voksne kunne fikk teste ut tilbudene som står på rekke og rad for å rekruttere alle som ville.

Fristet
I hallen fikk du teste racersykkel med CK Sotra. Ta straffeskudd med NF håndball og fikk oppvisning i karate fra Ågotnes Karateklubb. På møterommet fikk du teste Sotra Vest Skulekorps sine instrumenter. Flere ble fristet til å bli med videre. På vårt grønne gress fikk de minste prøve seg på minimerker, og samtlige strålte når de fikk med seg det røde og blå merket for å føre ballen gjennom løypene.

Bedre anlegg
Johannes Solsvik, styremedlem i NF Fotball og en av arrangørene av Ågotnesdagen ser frem til hva denne dagen kan bli for idretten på øyen vår:
- Dagen kan bare bli større. Vi skal vokse og favne over flere tilbud. Til neste år håper vi også at et større anlegg og opprustning av idrettsparken vår vil friste flere til å ta turen til Ågotnes, sier Johannes.

CK Sotra med racersykkel

Karoline og Helene deler ut minimerker til alle som gjennomførte ball-løypene.

Sotra Vest Skulekorps viser hvordan det skal gjøre. Kanskje ser vi disse jentene i 17.mai tog i 2018?

Vest Kant svømmerne stilte med quiz og kunnskap om viktigheten av å kunne svømme.

Ågotnes Karateklubb viste frem teknikk og beherskelse i sin oppvisning. Flere lot seg fascinere.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift