Vårens oppturer

Da er de fleste på vei til sommerens destinasjoner. Og da er det på tide med en liten oppsummering av hvordan det har gått med lagene i ungdoms- og seniorfotballen. Så er det bare å glede seg til Norway Cup.

På vårparten havnet Senior 2 på 8. plass etter uavgjort i lokaloppgjøret mellom NF og Sund 2. Herrene starter opp igjen etter sommer 22. august. Damene var bare ett poeng unna seriespill om opprykk til 4. divisjon. Selv om de seiret i siste kamp mot Skjergard 1-0 var det akkurat ikke nok. Damene har tatt store steg og ser frem til høstsesongen som ikke er satt opp fra kretsen enda. Herrene på Senior 1 avsluttet våren på 10. plass. Når de rødkledde møtte Varegg i siste vårkamp slo de til med en sterk 3-1 seier på bortebane. De starter opp igjen med bortekamp mot Telavåg 22. august.Så er det også fantastisk spennende med et nyoppstartet G19 lag i klubben. Selv om det ikke alltid har gått veien er dette en sterk gruppe som alle gleder seg over det å spille fotball. På våren ligger de nederst på tabellen, men de kommer sterkt tilbake når høstens sesong starter igjen. J19 har gjort en god sesong med mange spennende kamper og flere sterke seire. De ligger foreløpig på 3.plass, men jobber knallhardt for å nå toppen slik som tidligere år. Siste kamp før sommeren endte 1-7 til fordel NF-jentene. Guttene fra G14 har prestert sterkt i hele år og er uslåelig på vårsesongen med 11er laget. 9er laget endte på 5.plass. Les mer om den eventyrlige våren.


Jentene våre gjør en knallinnsats både i J14 og J13. Begge lagene havnet på 4. plass på våren flere gode kamper i ryggen. J14 spilte siste kamp før ferie mot Erdal, men måtte se seg slått med 3-0. Høstsesongen bringer nye utfordringer og jentene er klare for kamp. J13 hadde sin siste kamp mot Bjarg og presterte en meget sterk seier med 9-2 på hjemmebane. En herlig avslutning på en god vårsesong. G13 spiller sitt første år på 9er bane og ser ut til å ta godt i mot utfordringen. Guttene endte på 5.plass etter at de slo hjemmelaget Baune 7-2 før feriens inntog.


Nå har de fleste lag tatt en velfortjent ferie og kommer tilbake i august for å gi deg nøyaktig den herlige fotballfølelsen du ønsker. Vi i styret vil si tusen takk for en fantastisk innsats så langt og ønsker alle en strålende flott sommerferie. Og til alle som deltar på årets vakreste eventyr er det bare å si god tur og lykke til. Nyt øyeblikket, og kos deg. Det vil komme noen oppdateringer også fra Oslo, og håper at du vil være med å følge oss til nye høyder!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift