Unik dag på Stadion

Ikke mange lag får muligheten til å være på matten på Brann Stadion. Søndag kveld møtte 18 spente Nordre Fjell gutter for å komme litt tettere på fotballheltene på Brann.

Tekst: Tom Andreas Grønn-Jensen

Søndag 28/5 løper 18 gutter fra Nordre Fjell G14 inn på stadionmatten som ballgutter i kampen mellom Brann og Aalesund.
Som en av svært få lag har guttene har fått æren av å oppleve dette. Gjengen som møter med inngang 9X er en spent gjeng. 75 minutter før kampstart stiller de klare til å bidra på beste måte.

De blir loset gjennom oppgavene og hvordan dette skal foregå. Viktor forteller at det var veldig mange regler og mye å huske på. De måtte sitte helt i ro på en stol med hver sin ball, men måtte være raske med å gi ballen til spillerne når de trengte en. Før kampen måtte guttene øve på oppgaven med «flagget» de skulle ha ansvar for på midtsirkelen før kampstart. Denne oppgaven løste de utmerket når alvoret startet. Og det kjekkeste for dem var å komme så nært inn på banen og spillerne.

Kampen endte 1-1, men likevel var det en fin opplevelse for gutter 14 som kanskje fikk bittelitt lyst til å løpe ut på gresset som spillere også. Hvem vet? Kanskje vi ser noen av dem utpå der en dag i fremtiden?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift