Seriens første runde

Da har alle lag vært gjennom sin første serierunde, og det er flere gode resultater fra forrige uke. Her kommer en liten oppsummering av kampene som har vært.

A-laget spilte bortekamp mot Sotra. Trener Frode Misje beskriver dette som en tung dag på jobben for herrene våre. Kampen ender 6-1 i favør Sotra. Litt ut i første omgang kommer første utvisning. Og etter dette tikker Sotra inn to mål mot ti mann. Til pause står det 3-0. I andre omgang får våre røde inn et mål fra Yngve like før vi får vår andre mann utvist på stillingen 5-1.

Damene spilte hjemme mot Dale. En kamp som de alle var svært giret på å vinne. Og det kan gå veien når de får uttelling for timer med trening på angrepsfotball. Spiller med tre forsvarere og bruker en offensiv oppstilling. Med dette lykkes de langt bedre i sitt angrepsspill enn i sesongen i fjor – skaper flere gode sjanser – men går til pause med 0-0. I andre omgang derimot er det Dale som får først uttelling. Men dette stopper ikke våre damer. De er også farlig på corner, og Sofie sniker seg inn fra bakerste stolpe og setter vår utligning. Så dukker det opp uante krefter når en av lagets to keepere, Sarah, kommer innpå som spiss midtveis i andre omgang. Hun jobber godt på topp og klarer å karre til seg en straffe. Kampen ender 2-2, med Marthe som straffetaker, og det blir poengdeling hjemme på Ågotnes.

B-laget hadde nok den mest dramatiske opplevelsen i sin serieåpning hjemme på Ågotnes. Kampen starter med stillingskrig på midten. Telavåg 2 som motstander ønsker ikke gi våre herrer noe gratis. Det kommer noen sjanser fra begge lag, men ingen får nettkjenning. Til pause står det 0-0. Så kommer andre omgang, som er en tøff omgang. Kampen må midtveis stoppes ettersom en av våre røde menn ligger nede. Han blir hentet med ambulansen etter en takling like foran mål, og stillingen blir 1-0. Når herrene etter denne uventede pausen kommer tilbake på banen har de funnet frem et utrolig driv. De produserer sjanse etter sjanse. Og Telavåg slipper med skrekken. Herrene får en straffe som settes iskaldt til side for keeper. Det står 1-1 og kampen lever. Men like før slutt får en av Telavågs menn en sjanse til, og den misbruker han ikke. Stillingen blir da 1-2.

Juniorene er tilbake i Nordre Fjell og skuffer ikke i sesongåpningen. Vadmyra gjester vårt grønne gress på samme kampdag som herrene, og stillingen her blir 1-1. En av trenerne til juniorgjengen, Nils-Otto Solsvik, forteller at det var en jevn og fin kamp. Det ble en flott kamp av en fantastisk livlig gjeng.

Damejunior: Her kan du lse om damejuniors storslagne seriestart, Pangstart med målskred.

Gutter 14 er i år delt opp i et 11er lag og et 9er lag. 9er guttene startet sin serie torsdag hjemme mot Ask. Selve oppskriften på spenning med hele ti mål totalt. Trener Tom Andreas Grønn Jensen forteller at guttene var heltente, men to raske mål fra Ask mot slutten av kampen gjorde at det ble poengdeling på Ågotnes! Kampen endte 5-5 og vi hadde hele 5 ulike målscorere!

11er laget har vært i aksjon søndag mot bylaget Bjarg. I oppstillingen hadde guttene med seg hele 5 spillere som debuterte i seriesammenheng for NF. I det ufyselige været som herjet søndag ble guttene hengende litt bakpå de første minuttene av kampen. Men de klarte gradvis å feste et bedre grep utover i omgangen. Etter en litt kjedelig 0-1 start, gikk gjengen til pause med ledelse 2-1. Andre omgang var mye bedre og både pasninger, løp og innlegg satt. Da kom også målene og gutta tar tre poeng i seriepremieren med en strålende 5-2 seier.

Jenter 14 fikk en kjedelig start på sesongen med 11-1 i mot da de møtte Mathopen borte. Det var ikke alt som stemte for dem denne gang.

Gutter 13 startet på hjemmebane mot nok et lokallag. Skjergard stilte med sine gutter, klare for kamp på tirsdag. Og her møtte de hard motstand. Rune Toft, lagets trener, snakker med spillerne og setter sammen en kampplan. De to lagene har møttes i treningskamp og visste at de måtte ta ut deres midtbane. Det klarer de. Pauseresultatet blir 2-1 i favør våre gutter. Og guttene ligger ikke på latsiden i andre omgang. Hardt arbeid og løping er suksessoppskrift og de scorer tre fine mål til.
- Vi gjør akkurat som planlagt, de løper, de jobber. Jeg er kjempestolt, skryter Rune Toft.

Jenter 13 avslutter denne ukens oppsummering med en sterk og målrik 6-4 seier borte mot Sotra. De viser de blåkledde hvem som er sjefen på bortebane. Sterkt av jentene, og de viser at hardt arbeid gjennom sesongen virkelig gir uttelling. Dette lover godt for jentene i klubben.

Aktivitetskalender

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift