Sixt Bilutleie ny sponsor

Å få sponsorer til klubbene er kanskje en av de viktigste arbeidsoppgavene som vårt styre jobber med. Det har lykkes Nordre Fjell å kapre enda en ny sponsor: Sixt Bilutleie.

I løpet av vinteren har vi jobbet opp mot gode representanter som kan sponse vår klubb. Og en del av arbeidet er å få aktører som vil ta del i utviklingen av tilbudet som Nordre Fjell ønsker å gi til sine medlemmer.

Sixt Bilutleie har 44 utleie-stasjoner i hele Norge, og er med dette et av verdens ledende leiebil selskaper. De tilbyr førsteklasses leiebil tjenester av personbiler, SUVer, minivaner, sportsbiler, varebiler, lastebiler eller annet type kjøretøy du har behov for. SIXT Carpool tilbyr også et stort utvalg av SUV og limousine.

I Bergen tilbys utleie fra tre stasjoner: Minde Allè, Flesland flyplass eller Nydalen/Åsane. De tilbyr billig leiebil i forskjellige størrelser og merker, der i blant stasjonsvogner, SUV, firehjulstrekkere, varebiler og lastebiler. Leiebil i Bergen kan også bestilles på telefon og på vår nettside, der du også finner våre oppdaterte tilbud.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift