Kom med oss til Barcelona - dag 5

Hjemreisen. Du kan trygt si at det aldri er et kjedelig øyeblikk med damene på tur. Og vi skuffer absolutt ikke på turen tilbake til Norge.

Dagen starter rolig og behagelig med frokost klokken 08. Alle med overvekt i kofferter har pakket om, og starten er over all forventing og vi er klare for reiseetappen.

Problemene starter på flyplassen i Barcelona. Flyet som kommer fra Oslo er forsinket, og vår boarding starter for seint. Vi ruller ut på rullebanen, men er da 40 minutter på etterskudd. Vi aner problemer i fremtiden. I luften bruker vi bare tre timer og har hentet inn noe av tiden vi har mistet. Håpet er ikke helt slukket.

Vel fremme i Oslo og trygt gjennom Taxfree ruller bagasjebåndet frem bagasje. Men det er bare halvparten av reisefølget som får koffertene sine. Resten står måpende igjen når båndet stopper opp. Vi løper videre, men damen fra Norwegian sier at dette vil vi ikke rekke. Da blir vi sendt til billettkontoret for å booke om billettene. Mannen i skranken er hyggelig og grei, men han har ikke 26 billetter til neste fly. Så flere av oss spurter gjennom sikkerhetskontrollen, mens Tony står igjen sammen med noen av jentene med 29 kofferter.

Andpusten og høy på adrenalin faller vi inn gjennom midtgangen på flyet med knappe ti minutter til vi letter.

Igjen på Gardermoen står seks jenter og tre ledere og håper på at resten av kvelden ikke blir like dramatisk. Det... som du sikkert har tippet... går ikke i oppfyllelse. Flyet fra Oslo blir forsinket, og når de endelig lander i Bergen kommer ikke all bagasjen. I slutten av dagen har bare halvparten fått bagasje, flere ble stående igjen på Gardermoen, og alle er slitne.

Etter en helt utrolig slutt på en fantastisk uke er det kun noen få ord som er verdig øyeblikket; "Eg har så sinnsykt sans for deg". Vi har nådd mål, fått nye mål, spilt god fotball, ledd, vært sosiale og hatt en uforglemmelig tur. Så sesongen 2017? Bring it. For det skal VI!

Aktivitetskalender

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift