Kom med oss til Barcelona - dag 4

Den siste dagen er dessverre kommet. Den siste dagen er her. En strålende uke skal snart avsluttes. Men det hindrer ikke damene i å nyte hvert lille sekund.

Med nyvunnet krefter og vilje av stål inntar vi dagens frokost. Allerede da startet oppkjøringen til kamp senere på dagen. Godt med mat og drikke så duger disse heltene til langt på kveld.

Først på skjema er en joggetur og oppvarming. Med havet brusende i bakgrunn kjører hele gjengen joggetur langs strandlinjen. Dersom du ikke liker jogging? Ja, da vil du ikke like det her heller, men du vil sette pris på den naturskjønne atmosfæren i bakgrunnen, og minuttene tikker avgårde.

Og rett fra jogging til fotballbanen, kjører vi Barcelona inspirert fotball. Knallharde pasninger, ett-touch og innlegg. En rekke skudd på mål, og en hel del mål også.

Men timene forsvinner og vi skal snart spille kamp mot spanske jenter. Tiden blir brukt på å finne frem den innerste energien. Og vi skal jobbe med vending av spill.

Klokken nærmer seg avspark, og vi er de eneste på plass 40 minutter før kampstart. De spanske kommer rekende litt etter litt, og vi starter mot et noe redusert spansk lag. Men dette er trening, og vi skal aldri undervurdere motstanderne. Vi ruller ballen og starter bra. Tar også ledelsen med Marthe etter 14 minutter. Dessverre går det ikke lang tid før det står 1-1. Første omgang og litt av andre blir stillingskrig før vi knekker scoringskoden. 2-1 kommer etter at Sofie på kant stormer 16 meteren og ligger og lurer på bakerste stolpe. Så kommer 2-2 og vi er tilbake til utgangspunktet.

Mathilde kommer lekent på scoringslisten når hun får ballen i bakrom. Keeper er langt ute og kan ikke gjøre stort når Mathilde løfter ballen i en bue som kunne skjemmet ut en hvilken som helst keeper. 3-2 står det kvarteret ut i 2.omgang. Og det går ikke lange tiden før Aurora bruker hodet og sender ballen til høyre for keeper etter en strålende slått corner. Kampen ender 4-3, og damene tar en fortjent seier med seg i bagasjen til strålende Sotra.

  • I morgen starter reisen hjem. En liten oppsummering blir det. Så du må bare finne frem nettsiden da også!

Aktivitetskalender

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift