Kom med oss til Barcelona - dag 3

Tidlig på an, trøtte tryner og enda flere opplevelser. Frokost og trening en time tidligere for å få mest mulig tid i Barcelona sentrum.

Treningsøkten i dag skulle øke lagfølelsen. Firkant med frikort. Slår du tunell på dem i midten, og senere mister ballen, fikk vi velge hvilket par som skulle i midten. Det ble det mye lek og spenning med. Deretter ble det spill på liten bane med hurtige ballberøringer og mye skudd. Etter angrep var det viktig å omstille hurtig for å unngå mål i mot. Så avsluttet vi med spill på større flate med stort fokus på å finne roen med ball, og holde fokus på medspiller. Pluss også for null skader under dagens økt.

Så bar det rett til hotellet hvor tre av spillerne og Kenneth hoppet ut i bassenget med det som føles som minusgrader. Det fikk blodet til å bruse hos samtlige.

Deretter bar det avgårde til Barcelona for litt etterlengtet shopping. Seks timer gikk og de fleste hadde poser under begge armer.

Da klokken tikket 18 dro halvparten tilbake til Santa Susanna og hotellet, mens resten dro til Camp Nou for en helt egen opplevelse. Barcelona gjestet Sporting de Gijon. Helt nede ved gresset, maks 20 meter fra Messi fikk vi oppleve noe av magien med Barcelonas elleville possessionfotball. Og det tar ikke Messi mer enn 8 minutter å sette den første av Barcas seks perler. Samtlige av jentene frydet seg, og trivdes med stjernene bare et steinkast unna. Kan nevnes da at Neymar og Messi fikk mest oppmerksomhet.

I morgen er siste dagen i varmen, og da skal vi spille mot et Jenter 17 lag fra Spania. Følg med i morgen for å se hvordan damene håndterer utfordringen.

Aktivitetskalender

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift