Kom med oss til Barcelona - dag 2

Gardinene trekkes til side. Duften av frisk luft og havet siver gjennom dørsprekken. På terrassen er det en sval bris mens solen titter frem. Dag to gryr og damene er klare for nye utfordringer.

Vi starter frisk og tidig. Damene vet å forsyne seg godt av maten for å gjøre kroppen mottakelig for ny påkjenning på gresset.

Kl 10.30 startet dagens første økt. Vi var noen færre i dag ettersom vi har hatt noen overtråkk første dagen, men kjører fremdeles stil. Fokuset i dag var å finne en angrepsstil som gir maks uttelling på sjanser og gjennombrudd. Sammen med å treffe på pasningene og finne kraften for å få til et bedre spill.

Treningen er over og vi går sammen to, og to. Legg-, lår- og rumpemusklene får kjørt seg. Så mye aktivitet gjør kroppen stiv og tøying blir viktigere og viktigere. Og litt massasje har aldri vært mer på sin plass.

I løpet av turen er det også andre ting vi jobber med. Alle spillerne har satt et utviklingsmål for seg selv. Vi skal alle jobbe med en ting som kan forbedres. Da er det viktig at vi jobber med en plan i forkant av trening. Vi skal se for oss hvordan vi lykkes, og finne det som gir oss mestring. Pål fortalte oss at man kan sammenligne livet med en seilbåt. Man kan seile der vinden tar deg. Eller man kan sette en motor på og styre seg i retningen man ønsker. Er du innstilt i forkant er det lettere å jobbe målrettet på trening. I 2017 har vi damene tro på at vi skal bli bedre og utvikle oss. Og vi skal gjøre det sammen. Kjøren den båten sammen.

Ute er det stjerneklart, men de største stjernene finner vi inne i underholdningsavdelingen når 01-årsklassen arrangerte "Grip mikrofonen". Ikke bare burde vi ta over allsang på grensen, men nå har til og med Beat for Beat fått konkurranse. Ivar Dyrhaug og Atle Pettersen har ingenting på oss.

Nok en gang er det kveld i Spania. Følg oss i morgen når vi drar til Barcelona for nye eventyr.

Aktivitetskalender

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift