Kom med oss til Barcelona

Det er søndag og det er starten på vinterferien. Gradene heller mot pluss, men faller like fort under null hjemme på Sotra. Da drar damene til varmere strøk for å le og score mål.

Klokken er 1540 på en søndag ettermiddag, og 22 damespillere stiller klare på Flesland. Turen går til Barcelona og noen deilige solfylte fotballdager.

Så langt vet vi at det nye som kommer er bensinstasjoner på flyplassene, vi lærte navnet på alle fylkene, og vi vet nå at det ikke er noe gale med sangstemmene til de fleste på laget.

Når vi lander i Spania er alle rimelig klar for livet de neste dagene. Bussturen tar en time, men damene kjører allsang i Spania, og burde fått sitt eget TV-program.

Mandag morgen venter en herlig frokost etter noen få timer med søvn, kl. 09. Egg, bacon, sjokoladecroissant og egentlig alt du kan tenke deg. Og med rikelig påfyll bærer det avgårde til matten like ved hotellet. Vi bærer preg av en lang reisedag, men det er ikke en sjel som ikke liker fotball. Så selv med tunge bein og lite søvn jobber vi for å finne flyten. Fokuset er vending av spill, og vi lykkes mer og mer med det vi jobber med.

Etter å ha dyppet beina i iskaldt basseng satt vi oss sammen for å finne våre ambisjoner for 2017. Det er ingen tvil om at Tony, Øyvind, Pål, Kenneth og Tore ønsker alt i verden for oss. Og nå skal vi sammen finne veien som passer for laget vårt.

Så tar vi kvelden i Barcelona etter noen vanvittige filmmiminger hvor vi både fikk besøk av klassikeren Romeo og Julie, selveste Harry Potter og Mr. Bean. Men Pappa Mia var det verre med.

Godnatt fra alle oss i Barcelona. I morgen venter nye to økter, så mye mat vi bare orker, og kanskje finner vi skjulte volleyballtalenter.

Aktivitetskalender

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift