Pingvinlekene 2017-Leikvang Friidrettshall

Årets Pingvinleker ble de beste noensinne med over 700 deltagere fra 39 forskjellige idrettslag som gjorde nesten 1800 enkeltstarter. Nordre Fjell Friidrett stilte med hele 31 deltagere, noe som er rekord for oss.

Det var super innsats av alle våre deltakere under Pingvinlekene. Årets Pingvinleker er det største noensinne med 707 deltagere fra 39 forskjellige idrettslag. I år hadde Nordre Fjell Friidrett rekordstor deltakelse med hele 31 utøvere.

Lovende talenter i rekruttgruppen

Friidrettsklubben har det siste året hatt en stor økning i medlemmer i rekruttalder. Det viser seg at i denne gruppen er det mange lovende talenter som vi gleder oss til å følge framover. Emmeli Iversen imponerte med tiden 10,78 på 60 meter. Dette er en ekstremt god tid for en jente i 8-års-klassen. I første omgang så er det det å konkurrere med seg selv, som er målet og det vi ønsker at våre medlemmer skal fokusere på. Vi kan likevel ikke la være å bli imponerte over en slik god tid fra en så ung jente.

To pallplasseringer 

Nordre Fjell Friidrett sikret seg to pallplasseringer under helgens stevne. Lasse Bøe- Hansen tok 2.plass i kule i Gutt 14 med et støt på 8,71 meter. Silje Grønhaug tok 3.plass i lengde Jenter 15 med et hopp på 4,40 meter.

 

Aktivitetskalender

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift