Ungdomsfotballkveld 17. januar

Vi ønsker at du skal stille på barnefotballkveld dersom du har verv i aldersgruppen 13-19 år, gjerne eldre også. Det blir tilførsel av ny kunnskap og inspirasjon.

Nordre Fjell Fotball inviterer til ungdomsfotballkveld tirsdag 17. januar kl 17.30 til 21.00 på CCBs Forum K2. Her blir det noe teori (1,5 timer) og litt mer praksis (2,5 timer). Gjennom kvelden skal vi snakke om verdigrunnlaget og budskapet som Nordre Fjell ønsker å fremme. Videre skal vi jobbe med hvordan klubben kan tilrettelegge for god aktivitet, og vi skal kikke på hvordan fotball kan være for alle; de som vil trene litt til de som ønsker å satse. Trygghet og Fair Play som viktige verktøy for en god fotballhverdag. Praksisen gjennomføres på Ågotnes Kunstgress.

Alle med verv i ungdomsfotballen bør stille for å få ny tilførsel av kunnskap og ideer. Foreldrekontakter og foreldre oppfordres også til å være med

Kvelden er et tiltak i arbeidet mot å bli en kvalitetsklubb. Kvalitetsklubb er et prosjekt som vil gjøre driften av klubben lettere, tryggere og mer tilgjengelig. Du som trener, spiller, forelder, dommer eller potensielt medlem skal enkelt vite hva vi som klubb står for.

Det vil ikke være muligheter for å trene på banen dagen det gjelder. Vi ønsker mest mulig fulltallig kurs.

Aktivitetskalender

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift