Friidretts lek

Oppstart av Friidretts lek!!

Følgende info er også tilgjengelig på Facebook siden vår:

 

 

OPPSTART AV FRIIDRETTS LEK!!

 

Som tidligere nevnt måtte vi ta den kjipe avgjørelsen i høst om inntaksstopp for nye medlemmer pga blant annet plassmangel i hallen og kraftig økning av medlemmer i alderen 6-10 år. Det positive er jo at så mange ønsker å trene friidrett👍, men dumt å måtte avvise barn...😏

Nå har vi valgt å prøve å snu dette til noe positivt, og kanskje på den måten kunne finne plass til nye medlemmer etterhvert!!

Vi starter nemlig fra februar av opp et nytt parti som heter Friidrettslek.

Her vil vi fokusere litt mer på å få inn friidretts glede gjennom lek og tilpassede enkle øvelser.  Partiet er for de som er født i 2009 og 2010, altså de aller yngste utøverne, og blir inne i Ågotneshallen hver torsdag fra 17-18.

Dette medfører da at 2009/2010 modellene på rekrutt gruppen om tirsdagene IKKE lenger skal trene tirsdag, men torsdag! Det er disse medlemmene som går inn på det nye friidretts lek partiet!!😊 (De som er født 2008 og før vil fortsette på rekruttpartiet tirsdagene).

Det vil gå automatikk i at barna på Friidrettslek flyttes opp på rekruttpartiet det året de fyller 9, og videre opp på ungdomspartiet året de fyller 11.

 

Vi håper at alle ser det positive i å gjøre det slik! Dersom dette fungerer bra, vil vi etterhvert åpne opp for nye medlemmer👍😊😊!

 Anette, vil bli trener for Friidrettslek partiet på torsdagene, med hjelp av Lars Magne.

Vi kommer med informasjon også på Mail til alle!

 

Vi gleder oss til å starte opp nytt parti! Dette blir gøy! 🏃🏻👫🙋🏻👟

 

Aktivitetskalender

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift