Opplæring i bruk av nettsiden

Sammen med fotball blir det tilbud om opplæringssamlinger for å lære seg hvordan man skal bruke den nye nettsiden. Påmelding sendes til web@nordrefjell.no. Se hvilke datoer i artikkelen.

For at den nye nettsiden skal bli et levende vesen, og noe som oppdateres jevnlig, trenger vi hjelp fra akkurat deg. Samlingene ledes av fotballens webansvarlig, Therese Kvalvåg. Men det er Rune Bøe som er ansvarlig for friidrett sin del av nettsiden. Spørsmål om innhold på friidrett sin side rettes til Bøe.

Samlingene er satt til følgende datoer:
Fredag 20. januar kl 18.30
Tirsdag 24. januar kl 18.30
Lørdag 28. januar kl 12 og kl 14
Mandag 30. januar kl 17.30
Påmeldingen sendes til web@nordrefjell.no. Skriv navn og hvilket lag du tilhører. Og hvilken dag du har mulighet til å være med. FRIST en uke før kursene. Det blir på Ågotnes, men lokalet er ikke bestemt helt enda. Samlingen skal ikke ta mer enn to timer.

Vi ønsker at ALLE til slutt skal ha deltatt på et slikt møte. Alle med verv, alle foreldrekontakter, alle trenere og alle lagledere. Oppmøte blir notert slik at vi har kontroll på hvem som ikke har fått en gjennomgang av nettsiden.

Det vil komme flere datoer, også i februar og evt i mars. Så kan vi også kjøre noen samlinger i sommer for å evaluere og videreutvikle siden.

Innloggingsdetaljene blir sendt ut i etterkant av samlingen av Rune Bøe.

Aktivitetskalender

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift