Høstens høydepunkt for kvinnefotball

22. september 2018 kl. 11.00 inviterer vi kvinner og alle som brenner for kvinnefotball til fagsamling på Stemmemyren. Noen endringer er gjort på grunn av at kampen mellom Sandviken og Arna-Bjørnar er fremskyndet. Debatten Oddvar Monslaup skulle delta går derfor ut.

Os- lekene 2018

Sander, Thea Emilie og Andrine representerte Nordre Fjell Friidrett under Os-lekene helgen 8. og 9. september.

Sotraleikane 2018

Ågotnes stadion! Tirsdag 18. september er det igjen klart for Sotraleikane på Ågotnes stadion.

Velkommen førsteklassinger

ENDELIG! Endelig er det din tur til å spille fotball. Og vi gleder oss til å ta i mot deg med åpne armer her i Nordre Fjell Fotball. Mer informasjon om oppstart finner du i saken.

Trosser klubbgrenser

Søndag formiddag møttes 150 jenter i Straume Idrettspark. De er med på prosjektet som trosser klubbgrenser for å beholde flere jenter i idretten. - Dette kan være veien å gå, sier Kim Rune Hellesund.

Old Girls til Ågotnes

Etter initiativ fra damene selv starter Nordre Fjell Fotball opp et lavterskel fotballtilbud for alle damer som ønsker å kose seg med fotball og komme i form. Les mer i saken.

Nordre Fjell Fotball søker DEG!

Vi trenger nye trenere, og vi trenger DEG. Har du et lite hjerte for fotball? Vil du være med å skape gode fotballopplevelser og gi våre utøvere muligheten til å utvikle sine evner?

Øygardsmila 2018

Vår utøver Semere Tesfalem fra Nordre Fjell Friidrett imponerte under Øygardsmila 25.08.

Dommerne våre er i gang!

Fysikken i norsk fotball blir bedre og bedre, også for dommerne. Les om hva Viktor og Emil, dommere fra Nordre Fjell gikk gjennom like før høstsesongen startet for fult.

Oppstart og treningstider Friidrett

Oppstart og treningstider for høsten! Oppstart er førstkommende tirsdag 21.08. merk at de aller yngste fortsetter med torsdager, men har fått treningstid litt tidligere. Merk og at de eldste har trening 3 timer på torsdagene nå, første økt i hallen og andre økt ute.

Aktivitetskalender

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift