Fotball, nattcup og moro

Hva er vel bedre på en fredags kveld enn fotball i Ågotneshallen? Ingenting. Det mener vi også. Derfor arrangerte vi Nattcup som sesongavslutning for ungdomsfotballen.

Vi feirer 2018 sesongen!

Nok en sesong går mot slutten og vi gleder oss til å feire ett flott og aktivt år med alle dere. I saken under får du detaljene om barne- og ungdomsavslutningene.

Bli med på trenerkurs!

For deg med en trenerspire i magen. For deg som er lidenskapelig opptatt av fotball. For deg som vil gi barn og ungdom en mulighet til å utvikle seg. Vi arrangerer trenerkurs på Ågotnes.

Nye 3er baner til Ågotnes

Fra sesongen 2019 har vi fått splitter nye 3er baner til bruk i klubben.

Høstens høydepunkt for kvinnefotball

22. september 2018 kl. 11.00 inviterer vi kvinner og alle som brenner for kvinnefotball til fagsamling på Stemmemyren. Noen endringer er gjort på grunn av at kampen mellom Sandviken og Arna-Bjørnar er fremskyndet. Debatten Oddvar Monslaup skulle delta går derfor ut.

Os- lekene 2018

Sander, Thea Emilie og Andrine representerte Nordre Fjell Friidrett under Os-lekene helgen 8. og 9. september.

Sotraleikane 2018

Ågotnes stadion! Tirsdag 18. september er det igjen klart for Sotraleikane på Ågotnes stadion.

Velkommen førsteklassinger

ENDELIG! Endelig er det din tur til å spille fotball. Og vi gleder oss til å ta i mot deg med åpne armer her i Nordre Fjell Fotball. Mer informasjon om oppstart finner du i saken.

Trosser klubbgrenser

Søndag formiddag møttes 150 jenter i Straume Idrettspark. De er med på prosjektet som trosser klubbgrenser for å beholde flere jenter i idretten. - Dette kan være veien å gå, sier Kim Rune Hellesund.

Old Girls til Ågotnes

Etter initiativ fra damene selv starter Nordre Fjell Fotball opp et lavterskel fotballtilbud for alle damer som ønsker å kose seg med fotball og komme i form. Les mer i saken.

Aktivitetskalender

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift