Nordre Fjell IL

Fotballskole med Stoke City FC 2018

Fotballskole med Stoke City FC 2018

PÅMELDING FOR 2019 ER ÅPNET!

Fotballskolen for 2018 varte fra mandag 6. august til og med fredag 10. august. Dette er et samarbeid mellom Nordre Fjell Fotball og Stoke City FC hvor Stoke står for treningsopplegget og stiller med instruktører fra sitt akademi. Dette er et prosjekt som vi ønsker å videreføre i klubben og dersom du ønsker å bidra i arbeidet, enten som trener, arrangør, media, eller med mat gi oss en tilbakemelding på fotball@nordrefjell.no.

Vi ønsker å rette en stor takk til fantastiske bidragsytere;

Arrangementskomiteen har for 2018 bestått av Rune Toft, Oddvar Monslaup, Johannes Solsvik og Therese Kvalvåg.
Og sammen har de hatt planleggingsmøter jevnt i løpet av vårsesongen for å sørge for at vi både har mat og utstyr tilgjengelig.

Takk til instruktørene fra Nordre Fjell som har brukt dyrebar ferietid til å være med: Bent Frydenlund, Marius Brakstad, Marius Telle og Johannes Angeltvedt.

I tillegg har vi fått inn en rekke sponsorer som også har bidratt på en fantastisk måte, og vi retter stor takknemlighet til disse bedriftene som har bidratt til at barn og unge har fått en fantastisk opplevelse, og gjort det mulig for oss å tilby arrangementet. Uten dere hadde vi ikke kunne gjennomført dette!

Og til slutt ønsker vi å takke Stoke City FC som har bidratt med dyktige instruktører i John, Aaron og Callum. En trio som virkelig har blitt populær både blant de voksne og de unge deltakerne. Vi ser frem til neste år, og håper at interessen er til stede fra flere til å bidra og bli med på moroa!

 

       
  Nordre Fjell Fotball Nordre Fjell Håndball Nordre Fjell Friidrett  
  fotball@nordrefjell.no handball@nordrefjell.no friidrett@nordrefjell.no  
  Postboks 57 Postboks 57 Postboks 57  
  5346 Fjell 5346 Ågotnes 5346 Ågotnes  
  Grasrotandelen Grasrotandelen Grasrotandelen  

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift