Nordre Fjell IL

Ågotnespakken

Ågotnespakken

15. juni 2017 kunne vi stolt fortelle alle våre medlemmer at kommunen har gått inn for å legge nytt dekke på 11'er banen vår. Og i oktober 2017 fikk vi sårt tiltrengt nytt dekke på banen. Videre er det planlagt å legge nytt underlag på grusbanen, med en 9'er og en 7'er bane for å gi et bedre treningstilbud til alle medlemmene i klubben.

I tillegg har Statoil Kollsnes lovet å bidra med en brakkerigg som skal bli til klubbens nye lokaler: garderobeanlegg, oppholdsrom, kontor og lager. Her skal ungdomsutvalget bestemme hvordan klubbhuset skal utformes og se ut. Det blir en spennende fremtid for Nordre Fjell IL.

  

Dette er hva vi velger å kalle vår visjon for hvordan Ågotnes kan se ut. Ågotnes er et område i stor vekst; det kommer flere boligområder, idretten vokser og vokser, vi har havet i nærområdet og industrien gir arbeidsplassr.

Del 1 av Ågotnespakken åpner for at Nordre Fjell kan få flere fotballbaner; kapasiteten på anlegget i dag er ikke god nok. I sesongen er det mange lag som mister treningstider på grunn av kamper på banen. Med en 9er bane ved hallen kan flere få en god treningshverdag også i sesongen. I tillegg har man mulighet for å ordne et godt garderobeanlegg. Dette ønsker vi å ha mellom kuntsgressbanen og gressbanen. På denne måten vil man kunne ha garderober like ved banene og ikke i Ågotneshallen. For Nest-Sotra vil dette være bedre for spillerne og publikum når kampen er ferdig. Og sist men ikke minst, ønsker vi å få til en basishall som fungere som treningsområde for turn og andre aktiviteter. Med fastmontert utstyr.

 

       
  Nordre Fjell Fotball Nordre Fjell Håndball Nordre Fjell Friidrett  
  fotball@nordrefjell.no handball@nordrefjell.no friidrett@nordrefjell.no  
  Postboks 57 Postboks 57 Postboks 57  
  5346 Fjell 5346 Ågotnes 5346 Ågotnes  
  Grasrotandelen Grasrotandelen Grasrotandelen  

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift