Oppstart og treningstider Friidrett

Oppstart og treningstider for høsten! Oppstart er førstkommende tirsdag 21.08. merk at de aller yngste fortsetter med torsdager, men har fått treningstid litt tidligere. Merk og at de eldste har trening 3 timer på torsdagene nå, første økt i hallen og andre økt ute.

Oddvar med i debatt om kvinner i fotball

Lørdag 22. september skal leder i klubben, Oddvar Monslaup, delta i debatt om kvinners vei videre i fotballen sammen med store profiler som blant andre Gro Espeseth. Bli med du også!

Starten på noe nytt?

John, Callum og Aaron fra Stoke City FC har vært en uke på Ågotnes og gitt av sin kunnskap til våre medlemmer. Og ungene? De flokket seg rundt dem og var ivrige etter å imponere. Allerede er det flere som vil melde seg på neste års fotballskole. Dette er kanskje starten på noe nytt?

Ny seier i lokalderby

Med høy tenning og ekstremt temperament var det lite som kunne stoppe våre røde herrer fra å hente hjem en ny seier til Ågotnes i det intense lokaloppgjøret mot Nest-Sotra 2.

Har du treningsutstyr som ligger og støver ned?

Torsdag 28. juni står vi klart på Ågotnes for å ta i mot treningsutstyr for å kunne bidra til å gi det nytt liv hos noen andre.

Dansa halling med motstandarane

Guttar 11-laget til Nordre Fjell kom heim frå Hallingcup med 10-4 i målforskjell og null tap.

Ta et standpunk #TackleHomophobia

Til tross for at regnbueflagget ble klippet ned fra flaggstangen bare noen uker etter at det ble heist, så er Nordre Fjell stolt forkjemper for at alle har en plass i fotballen. Og på lørdag skal vi bevise at kjærlighet vet ingen grenser.

Hardanger Friidrettsfestival 2108

Lørdag 16. og Søndag 17. juni, er det klart for årets Friidrettsfestival i Strandebarm. Foreldre må selv melde på innen påmeldingsfrist 10.juni.

Aktivitetskalender

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift