Fotballkontingenten er rett rundt hjørnet

Nå er det den tiden av året. Serien starter i april og klubben skal dekke forsikringer og sørge for at alle som vil kan spille fotball i Nordre Fjell.

Learn Handball for trenere i Nordre Fjell Håndball

Nordre Fjell Håndball har tegnet abonnement for klubben, slik at trenerne skal få dette verktøyet. Vi har tegnet et abonnement med ubegrenset antall brukere. Dette er et ledd i å heve kvaliteten på treningene, og vi håper at flere foreldre skal tørre å bli trener.

Prisvinnende Fair Play Utvalg

Ikke alle kan smykke seg med et like dyktig Fair Play Utvalg som oss. Og dette har NFF bestemt seg for å hedre. Nordre Fjell Fotball ble kåret til Årets Fair Play Klubb 2017. Hvilken bragd! Les mer om deres prisvinnende arbeid.

Innkalling til Årsmøte

Vi ønsker deg velkommen til møterommet i Ågotneshallen for å være med å bestemme fremtiden til klubben. Kom og bidra til å finne veien sammen.

Bli en støttespiller for lokalfotballen

Vil du være med å bidra til din lokale fotballklubb? Vær med å skape fremtidens idrettsutøvere.

God innsats på Nornalekene 2018 i Leikvanghallen

UM-krav inne for Lasse Bøe-Hansen som klarte 165 i høyde under Nornalekene. Ny pers med 15cm og 3 plass. Han tangerte også sin pers i kule og tok 1.plass.

Nordre Fjell Fridrett fikk kretsmester i KM hopp uten tilløp.

Søndag 7.januar ble KM Hopp u.t. 2018 arrangert i Laksevåghallen. Nordre Fjell Friidrett stilte med 5 utøvere i øvelsen stille lengde. Silje Grønhaug tok gull i jenter 16 år med 2.31. Emma Haugland tok sølv i jenter 14 også med 2.31. Lasse Bøe-Hansen tok bronse i gutter 15 år med 2.41.

Tar du i mot utfordringen?

Vi vil gjerne ha deg med som fotballdommer. En spennende hobby med utfordringer som kan styrke deg både som person og fotballinteressert. Tar du i mot utfordringen? Informasjon om kursene finner du nederst i saken.

Aktivitetskalender

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift