Har du treningsutstyr som ligger og støver ned?

Torsdag 28. juni står vi klart på Ågotnes for å ta i mot treningsutstyr for å kunne bidra til å gi det nytt liv hos noen andre.

Dansa halling med motstandarane

Guttar 11-laget til Nordre Fjell kom heim frå Hallingcup med 10-4 i målforskjell og null tap.

Ta et standpunk #TackleHomophobia

Til tross for at regnbueflagget ble klippet ned fra flaggstangen bare noen uker etter at det ble heist, så er Nordre Fjell stolt forkjemper for at alle har en plass i fotballen. Og på lørdag skal vi bevise at kjærlighet vet ingen grenser.

Hardanger Friidrettsfestival 2108

Lørdag 16. og Søndag 17. juni, er det klart for årets Friidrettsfestival i Strandebarm. Foreldre må selv melde på innen påmeldingsfrist 10.juni.

Framolekene 2018

Flott innsats fra utøverne våre på stevnet i helgen i strålende sommervær på Fana Stadion.

Bli med på Bergen Pride!

Bergen Pride er den nest største Pride Festivalen i Norge. Regnbuedagene i Bergen feirer forskjellene mellom oss, og at kjærlighet kjenner ingen grenser. I år inviterer Brann og NFF Hordaland alle klubber til å gå sammen i paraden og støtte budskapet om at kjærlighet er grenseløs!

April og sesongstart

Mai banker på døren og lover grønne trær og lysere dager. Men før vi åpner opp og slipper den inn kan vi se tilbake på en flott start på årets fotballsesong. Les saken for en kort oppsummering.

Fotballkontingenten er rett rundt hjørnet

Nå er det den tiden av året. Serien starter i april og klubben skal dekke forsikringer og sørge for at alle som vil kan spille fotball i Nordre Fjell.

Learn Handball for trenere i Nordre Fjell Håndball

Nordre Fjell Håndball har tegnet abonnement for klubben, slik at trenerne skal få dette verktøyet. Vi har tegnet et abonnement med ubegrenset antall brukere. Dette er et ledd i å heve kvaliteten på treningene, og vi håper at flere foreldre skal tørre å bli trener.

Prisvinnende Fair Play Utvalg

Ikke alle kan smykke seg med et like dyktig Fair Play Utvalg som oss. Og dette har NFF bestemt seg for å hedre. Nordre Fjell Fotball ble kåret til Årets Fair Play Klubb 2017. Hvilken bragd! Les mer om deres prisvinnende arbeid.

Aktivitetskalender

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift